استرالیا - ملبورن - تظاهرات ایرانیان علیه نقض حقوق بشر و اعدام و در حمایت از معلمان بپاخاسته

روز دوشنبه 19 اکتبر تظاهرات مشترک اتحادیه معلمین و آموزش و پرورش ایالت ویکتوریا در مرکز این ایالت، شهر ملبورن در حمایت از معلمین و کارگران بپاخاسته در ایران  برگزار شد. این تظاهرات که در مقابل مجلس ایالتی در شهر ملبورن برگزار می شد ابتدا توسط آقای دیو کرین رهبراتحادیه های این ایالت افتتاح گردید و سپس سخنرانان در حمایت ازمعلمین و کارگران و دیگر اقشار به پا خاستنه ایران سخنرانی کردند و همگی خواستار آزادی معلمین زندانی شدند. سخنرانان و تجمع کنندگان دراین برنامه همچنین موج افسار گسیخته اعدام که طی دوسال گذشته به بیش از 2000زندانی در مدت کوتاه روی کار آمدن آخوند روحانی رسیده است، را بشدت محکوم کرده و خواستار لغو حکم اعدام درایران شدند .هم چنین دراین برنامه ازسوی جامعه ایرانیان استرالیا حامی مقاومت ایران آقای دکتر علی زاهدی سخنرانی ایراد نمودند. و ازسوی حامیان استرالیایی مقاومت رییس کمیته حامیان آقای پیتر مورفی  نیز سخنانی ایراد کرد.

آقای دیو کرین رییس اتحادیه های ایالت ویکتوریا ( ملبورن ):
دراین صبح ما اینجا هستیم که ساکنان شهر ملبورن و نمایندگان مجلس را ازوضعیت آنچه درمورد معلمان و پرستاران ایران می گذرد, مطلع کنیم. معلمان درایران امروز در زیر خط فقر حقوقشان است و رهبران آنان دستگیر و در زندانبسر می برند و بعضی از آنها متاسفانه کشته شده اند. امروز نمایندگان اتحادیه های استرالیا را در اینجا داریم که به مرکز شورای بازرگانی آمده اند, تا یک پروسه ای را شروع کنیم و ما هم اکنون در آغاز این مرحله می باشیم.
ما می خواهیم که مردم استرالیا را در مورد وضعیت مردم حال و آینده مردم ایران مطلع کنیم و بگوییم که مردم ایران متحمل چه مشکلاتی هستندکه نه تنها مردم عادی بلکه فعالان اجتماعی و نمایندگان آنها و فعالان اتحادیه های کارگری دستگیر و کشته می شوند. این تظاهراتی که ما امروزدراینجا برگزار می کنیم اگر در ایران برگزار می شد, بی شک تعدادی دستگیر و به زندان روانه می شدند و تعدادی هم نا پدید می شدند. بنابراین ما متعقدیم اگر فشارها بر روی رژیم ایران آورده نشود, همزمان که توافق هسته ای بنوعی انجام شده, فشارهای بیشتری بر روی فعالان وارد خواهد آمد. در دوسال گذشته که دولت جدید به روی کار آمده بیش از2000 نفر اعدام شده اند. صدها نفر در شش ماه گذشته اعدام شده اند, وقتی که خانم جولی بی شاپ سه روز را درایران امسال می گذراند, 81 نفر اعدام شدند. استرالیایی ها بخوبی می فهمدند که شما نمی توانید که دموکراسی را بر اساس قانون اعدام بوجود بیاورید. ما معتقدیم هرچه بیشتر استرالیائی ها متوجه شوند, بیشتربه ما ملحق می شوند و هر روز تعداد بیشتری خواهان متوقف شدن اعدام  میشوند.

درطول سال آینده که ما این درحال ساختن این جنبش هستیم, ما اعمال رژیم ایران را زیر نظرخواهیم داشت و شما را مطلع می کنیم مشاهده خواهیم کرد که پیشرفت دمکراسی درایران رو به بهبود خواهد گذاشت. امروز ما تعدادی سخنران از اتحادیه ها داریم  که مهمترین آنها آقای متیو کانکل, مسئول سازماندهی مرکز شورای بازرگانی است.  

سخنرانی مت کانکل: نام من مت کانکل مسئول سازماندهی مرکز شورای بازرگانی می باشم. ما امروز در پله های پارلمان ایالت ویکتوریا جمع شده ایم که از آزادی های انسانی خودمان شامل آزادی بیان و آزادی تجمع و آزادی حق مشارکت دراجتماعات بخوبی استفاده کنیم اما درهمین لحظات تعداد زیادی از فعالان اجتماعی در ایران در زندان بسر می برند فقط بخاطر اینکه می خواهند همین آزادی ها را داشته باشند. آنها از اقشار مختلف ازجمله معلمان,
پرستاران, اعضای اتحادیه های کارگری و دیگران هستند که تنها جرمی که مرتکب شده اند این است که می خواهند سازماندهی داشته باشند, تنها جرمی که مرتکب شده اند این است که می خواهند علیه بی عدالتی صحبت کنند. حقوق معلمان درایران سه بار کمتر حد معمول و زیر خط فقر است که  این یک شرمندگی برای دولت ایران و یک شرمندگی جهانی است. مسئله دیگر اینکه آنها برای دریافت حقوق شان مجبورند که تظاهرات کنند و بعد مورد تعقیب و دستگیری قرار می گیرند. سه, شش, ده و یازده سال احکامی است که برای اعضای اتحادیه های ایرانی است صادر شده است. یکی از آنها مجدد دستگیرشده و به شش سال زندان محکوم شده, یکی دیگر درموقع تشیع جنازه یکی دیگر از اعضای اتحادیه کارگری که خودش در زندان و بدلیل فشارهای وارده در  زندان کشته شده بود, دستگیر شد.
حلق آویزها باید متوقف شود, اعدام ها بایدمتوقف شود, سنگسار باید متوقف شود, ناپدید شدنها باید متوقف شود. شورای اجرائی مرکز شورای بازرگانی ایالت ویکتوریا, بتازگی قطعنامه ای صادرکرده است که مایلم آنرا دراینجا برای شما قرائت کنم.

مرکز شورای بازرگانی ویکتوریا رژیم ایران را بخاطر سرکوب هایش محکوم می کند واز دولت ایران را می خواهد که همه معلمان و فعالان اتحادیه ها را آزاد کند. همچنین مرکزشورای بازرگانی خواهان پرداخت حقوق پرستاران, معلمان وهمه سندیکایست ها می باشد. مبارزه علیه سرکوب کار گران یک مبارزه بین المللی می باشد و این افتخارماست که همبستگی خودمان را با معلمان ایران اعلام کنیم. بی عدالتی به یک نفر بی عدالتی به همه می باشد. اجازه بدهید که فریاد معلمان ایرانی در شهرملبورن و سرتاسر دنیا شنیده شود. معلمان علیه تبعیض قیام کنند. زندانیان معلمان آزاد باید گردند.

سخنرانی کلن لونگ ریس اتحادیه آموزش و پرورش و معلمین  ایالت ویکتوریا:
همانطور که این روزها مشاهده می کنیم در قسمت های مختلف دنیا مخصوصا درخاورمیانه و ایران و کشورهای اطراف ایران, بنیادگرائی و استعمار آشفتگی و قتل عام برای مردم ببار آورده اند و بطور واقعی  کسانی که امروزدرمقابل این پارلمان ایستاده اند, بطور واقعی برای دستیابی به آزادی و حقوق بشر مبارزه می کنند و در بسیاری مواقع در کشورهایی مانند ایران این مبارزه توسط اتحادیه ها دنبال می شود. ماامروز اینجا ایستاده ایم که از کسانی که درزندانهای ایران بسر میبرند,دفاع کنیم. این ه کنند, دفاع کنیم. آیا این مسئله این را به مانمی گویدکه دولت ایران تحصیل کرده ها, معلمان, پرستاران و دیگران را زندانی می کند, کسانی که برای بهتر شدن وضعیت مردم در رابطه باتحصیل بهتر, بهداشت و غیره مبارزه می کنند و حاضرند دراین رابطه جان خود را برای وضع بهتر مردم فدا کنند. آیا این به این معنی نیست که رژیم ایران همه را در زندان دارد, و اگر دولتی حمایت مردم خودش را ندارد, نباید که حمایت بین المللی هم داشته باشد و ما اینجا ایستاده ایم که این دولت را بخاطر زندان کردن معلمان و اعضای اتحادیه ها محکوم کنیم و ما اینحا ایستاده ایم که از این دولت بخواهیم که آزادی های اجتماعی و همه آزادی های حقوق بشرکه ما در این کشور از آن لذت می بریم گسترش بدهد. این افتخار ماست که امروزاینجا با رفقای ایرانیمان هستیم و همراه شما خواهان آزادی معلمان می باشیم.
اتحادیه های ما, عضو سازمان بین المللی معلمان می باشد که یکی از اعضای این دستگیرشده این سازمان بین المللی یک معلم ایرانی است که وقتی قصد داشت برای شرکت در کنفرانسی به کانادا بیاید که دستگیر و هماکنون در زندان بسر می برد.
ما خواهان آزادی او همه معلمان زندانی وهمه زندانیان سیاسی می باشیم. از همه شما متشکرم که برای این مبارزه به اینجا آمده ایم.