حداقل چهار نظر سنجی انجام گرفته حاکی از آن بود که لیبرالها چند روز قبل از انتخابات نسبت به کارگر جلو بودند و یکی از نظر سنجی ها حاکی از آن بود که لیبرالها 29 درصد و کارگر 23 درصد آرا را دارند.
در روز رای گیری لیبرال ها توانستند 26 درصد آرا و کارگر 28 درصد آرا و محافظه کاران 42 درصد آرا را به خود اختصاص دادند.
ولی با وجود اینکه لیرالها توانسته بودند یک چهارم آرا را به خود اختصاص دهند به خاطر سیستم انتخابات بریتانیا امید آنها به کسب کرسی های بیشتر نفش بر آب شد.
آنها در صدها حوزه انتخاباتی به مقام دوم رسیدند ولی تنها 23 کرسی را از آن خود کردند و در مقابل حزب کارگر توانست 209 کرسی و محافظه کاران 397 کرسی را از آن خود کرد.
درحالیکه ماگارت تاچر از پیروزی خرد کننده خود بسیار خوشحال بود مایکل فوت رهبر حزب کارگر , لیبرالها را مقصر چرخش آرا از این حزب به سوی حزب محافظه کار دانست.
در انتخابات کنونی دیوید کامرون اخطار داده که رای دادن به حزب لیبرال دمکرات ممکن است بریتانیا را با یک دولت کارگر مواجه کند.
دیوید کاولینگ یک متخصص نظرسنجی میگوید که تفاوت انتخابات امسال با انتخابات 1983 اینست که در آن زمان محافظه کاران هرگز در نظر سنجی ها کمتر از 40 درصد نبودند ولی مخالفان حزب محافظه کار متفرق بودند.
در انتخابات کنونی نظر سنجی های اولیه حاکی از آنست که رقابتی سه جانبه در میان است.
طبق آخرین نظرسنجی انجام گرفته در روز دوشنبه لیبرال ها 34 درصد, محافظه کاران 33 درصد و کارگر 26 درصد آراء را دارند. درصورتی که این درصدها در روز انتخابات تکرار شود باعث روی کار آمدن یک دولت ائتلافی خواهد شد.
در چنین انتخاباتی حزب لیبرال دمکراتها 134 کرسی, محافظه کاران 245 و کارگر 242 کرسی بدست خواهند آورد