پاسدار حسین شریعتمداری نماینده خامنهای در کیهان درباره نامه آخوند روحانی به ولی فقیه رژیم در مورد توافق اتمی نوشت: آیا منظور حضرتعالی از تعهد کتبی آمریکا که در نامه نوشتهاید این بیانیهها است که حتی از تعهدات آمریکا در متن برجام هم چند پله پائینتر است! و بدیهی است که نمیتوان از آن با عنوان تعهد کتبی و ثبت شده رئیسجمهور آمریکا یاد کرد! متأسفانه برخی دولتمردان وقتی از فصل الخطاب بودن نظر رهبر می نویسند منظورشان «تائید کامل برجام» و پایان ماجرا است.
پاسدار حسین شریعتمداری در ادامه حمله به آخوند روحانی نوشت: در نامه رئیسجمهور نه فقط نشانه چندانی از اراده جدی دولت برای پیگیری الزامات ۹ گانه اعلام شدة رهبر دیده نمیشود، بلکه متأسفانه تاکید بر متن کنونی برجام و نادیده گرفتن نقاط ابهام و ضعفهای ساختاری آن نیز هست و در یک کلمه میتواند برای حریف حامل این پیام باشد که الزامات رهبر، چراغ قرمز نیست که قابل عبور نباشد، بلکه چراغ زرد چشمکزن است که آمریکا میتواند با رعایت احتیاط از آن عبور کند!
روزنامه حکومتی رسالت با ابراز نگرانی از جنگ گرگها بر سر توافق اتمی نوشت: درحالحاضر ذهنیت نیروهای انقلابی حولمحور برجام دچار شکاف شده است، بعضی از عناصر در برابر برجام، رویکردی مطلق اتخاذ کردهاند، این امر به اضطراب ذهنی و شکاف میان نیروهای انقلاب! میانجامد.
روزنامه دولت آخوند روحانی، به نام ایران، حملات گسترده جناح رقیب را به خاطر شکست در برهم زدن توافق اتمی عنوان کرد و نوشت: شکست و ناکامی نقطه آغاز هر اختلاف است و جریان حریف این دو سال را به خاطر توفیق هستهیی در میان ناکامی بسر کرده است.
این روزنامه در توضیح تصویر جنگ رسانههای رژیم علیه یکدیگر نوشت: جریان تندرو به شبکه های مجهز و مدرن رسانه ای (از اینترنت بدون فیلتر و پرسرعت تا شبکه های تلویزیونی و روزنامه های کثیر الانتشار) مجهز است.
یک روزنامه دیگر باند رفسنجانی ـ روحانی نیز نوشت: آنچه برخی قدرتمندان به ناحق بر رفسنجانی آوردند را بر سنگ هم میآوردند، اکنون شکافته بود. در بدترین شرایط، رفسنجانی شئونات نظام را نخراشید.
کیهان خامنهای در جدیدترین حمله خود به رفسنجانی مصاحبه اخیر او را درباره برنامه اتمی رژیم «اظهارات مخدوش و ماجراجویانه» توصیف کرد و نوشت:
بخشی از مصاحبه هاشمی، نوعی گاف دادن و ماجراجویی است از جمله آن جا که ادعا میکند «در سفر به پاکستان میخواستم با عبدالغدیر خان دیدار کنم اما به من نشان ندادند. او معتقد بود کشورهای اسلامی باید بمب اتم داشته باشند»، «آن سال (1361) ذهنیت ما این بود که باید خود را به عوامل بازدارنده مسلح کنیم» و «درست است که ما اجازه رفتن به طرف سلاح هستهای را نداریم، ولی اگر شرایطی پیش بیاید و ضرورت پیدا کند و یا دشمنی پیدا کنیم که بخواهد از این سلاح استفاده کند، قدرت ما محفوظ است» «آقای اوباما قانع بود و همیشه هم میگفت که ما باید کاری کنیم که اگر نظام تصمیم گرفت، یک سال وقت داشته باشیم که جلویش را بگیریم».