نگاهی به روز نامه های امروز رژیم

نگاهی به روزنامه‌های حکومتی (14 آبان) - یکی از مهمترین مطالب روزنامه‌های حکومتی، مربوط به اظهارات آخوند حسن روحانی در روز 13 آبان ‍پس از دستگیری گروهی از روزنامه نگاران رسانه های نزدیک به باند خودش و رفسنجانی است که در آن وی ضمن اشاره به حرفهای خامنه‌ای در مورد نفوذ، گفت: واقعاً با نفوذ مبارزه کنیم ولی با کلمه نفوذ بازی نکنیم. وی از مهره‌های خامنه‌ای خواست حرفهای خامنه‌ای را درست بفهمند.

روزنامه کیهان که کنترل آن در دست نماینده خامنه‌ای در این روزنامه است،  در مطلبی با عنوان «مقابله با نفوذ پیشکش! هشدار رهبری را درست فهمیده اید؟» با  طعنه به حسن روحانی نوشت: خامنه‌ای از ۲ سال پیش به طور مکرر در باره یک جریان سیاسی و رسانه ای که مشغول بزک کردن آمریکاست، به طور مکرر هشدار داده و طی ۴ ماه اخیر هم در هفت هشت سخنرانی در باره تحرکات دشمن برای نفوذ اظهار نگرانی کرده است...
اولین سؤال این است که دولت و رئیس‌ جمهور محترم و وزیران ارشاد، اطلاعات، کشور، خارجه و علوم- و مجموعه‌های اقتصادی- درباره «خط نفوذ» و «خط بزک شیطان بزرگ» و «اصرار بر ادامه مذاکرات» چه تدابیری اتخاذ کرده‌اند تا به رهبر معظم انقلاب لبیک گفته باشند؟!                           
جا دارد آقای روحانی... توضیح دهند که برای رفع تک‌ تک این هشدارها چه تدابیری اندیشیده‌اند یا کدام مجموعه‌های دولتی عملاً به خط نفوذ و بزک شیطان بزرگ یاری رسانده‌اند.
روزنامه رسالت نیز با حمله به دولت حسن روحانی نوشت: اگر دولت یا مسئولی در حوزه سیاست خارجی کشور نسبت به سیاست خارجی انقلابی باور نداشته باشد، چگونه می‌خواهد این کنشگری را به فعلیت رسانده و چاشنی هوشمندی و تاثیرگذاری را ضمیمه آن سازد؟
از سوی دیگر، روزنامه ایران متعلق به دولت حسن روحانی در سرمقاله خود تحت عنوان «خطرناکتر از نفوذ» نوشت: نباید توصیه های رهبر نظام به مسئولان عالیرتبه کشور، فتح بابی برای به وجود آمدن انشقاق در جامعه شود و به گسترش افترا، تهمت و دروغپراکنی در جامعه بینجامد. زیرا هر موضوع و موضعی که باعث اختلاف و انشقاق در میان مردم و مسئولان شود، سهم مهلکی است که از نفوذ بیگانگان نیز بدتر و خطرناکتر عمل میکند.
یک روزنامه دیگر هوادار آخوند حسن روحانی به نام آفتاب یزد نوشت: مطمئناً باید از این پس در انتظار رفتارهای تهاجمی‌ تر جناح مخالف دولت و هراس‌های بیشترشان از جاسوسی بیگانگان در بدنه قوه مجریه بود. فقط خدا نکند این جماعت بهانه‌ یی پیدا کنند برای امیال و اغراضشان به‌ خصوص که در ایام زور آزمایی رقابتهای سیاسی هم باشیم...این روزها عده ای با بهره گیری از کلید واژه نفوذ سعی میکنند تا آن را هم به مانند خیلی از چیزهای دیگر به سود خود مصادره کنند... تا به اینجای کار هم از پیاده کردن نقشه خود برآمده اند.
موضوع ادعاهای پیشرفت اقتصادی دولت حسن روحانی نیز یکی از موضوعات روزنامه‌های حکومتی است. روزنامه تعادل نوشت: رشد اقتصادی سال ۹۳ به گواه آمارهای بانک مرکزی ۳ درصد اعلام شده بود اما مرکز پژوهشهای مجلس با انجام مطالعاتی به عددی متفاوت از عدد اعلام شده رسید.
مرکز پژوهشهای مجلس با به کارگیری مدل کلان سنجی، رشد اقتصادی سال ۹۴ را پیشبینی کرد و براساس دو سناریوی لغو تحریمها در زمستان ۹۴ و عدم لغو تحریمها برای اقتصاد ایران به ترتیب رشد هفت دهم و پنج دهم درصدی را برای سال جاری برآورد کرده است.
نزولی بودن سرمایه گذاری دولت، کاهش بودجه عمرانی، افت قیمت نفت، افت حجم صادرات و واردات و در نهایت نرخ سود بانکی بالا و بی میلی بخش خصوصی در پیشرفت سرمایه گذاری، مهمترین آیتم هایی است که اقتصاد ایران را در سال جاری از رشد بازمیدارد اما متاسفانه هیچ یک از این عوامل به درستی در آمارها انعکاس پیدا نمیکند.
روزنامه ابرار اقتصادی نیز از سیل نقدینگی 850هزار میلیارد تومانی و 14درصدی هزینه خانوار خبر و گزارش منتشر کرد.