ایران - بحران آب - آبرسانی ۷۰۰۰ روستا با تانکر

بحران آب در حاکمیت چپاولگر آخوندی اکنون به بخش های بزرگی از کشور سرایت کرده است. براساس ارزیابی کارشناسان حکومت، ایران نه تنها «در آستانه بحران آب» قراردارد، بلکه فراتر از آن «تامین آب و ایجاد شبکه های آب رسانی به مناطق مختلف کشور» به یقین در آینده نه چندان دور به «بزرگترین چالش» دربسیاری از استا ن ها تبدیل خواهد شد.

سایت حکومتی عصر ایرن (11 تیر 1393) با اعتراف به بی برنامگی و بلبشو در دولت آخوند روحانی برای مقابله با بحران آب می نویسد: «ازسوی دیگرمقایسه نحوه مدیریت منابع آب درکشور با استاندارهای جهانی نشان می دهد که مدیریت منابع و ذخایرآب کشورکه کالایی استراتژیک محسوب می شود، بسیار ضعیف است. طبق آمارهای وزارت نیرو درکشوراز130میلیارد مترمکعب پتانسیل سالانه آب تجدید شونده 92 درصد دربخش کشاورزی، 6 درصد در بخش شرب شهری و روستایی و تنها 2 درصد دربخش صنعت مصرف می شود درشرایطی که طبق میانگین جهانی سهم کشاورزی از پتانسیل منابع آب تجدید شونده 70 درصد، سهم مصرف 8 درصد و سهم صنعت 22 درصد است».
 
همچنین عمق بحران بی آبی و نبود شبکه های زیربنایی برای آب رسانی در نظام آخوندی که در آن میلیاردها دلار از اموال ملی کشور سوی باندهای حکومتی مورد دستبرد و غارت قرارمی گیرند، بحدی است که برای نمونه معاون آخوند روحانی در بخش توسعه روستایی و مناطق محروم از جمله گفت: “آبرسانی هفت هزار روستا در کشور با تانکر انجام می‌شود».
بحران آب در روستاها که بسیاری از روستاهای کشور مانند سیستان و بلوچستان، کرمان، بخش هایی از خوزستان، خراسان جنوبی، هرمزگان و یا لرستان در در برگفته ، به خالی شدن این استان ها از سکنه راه برده است.
خبرگزاری حکومتی مهر ( 22 ابان 1394) با اشاره به این بحران در استان خراسان جنوبی می نویسد: «هم اکنون روستائیان خراسان جنوبی با بحرانی به نام "تشنگی" روبرو هستند و خشکسالی های 16 ساله اخیر امان روستائیان استان را بریده؛ بطوریکه به اذعان مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب روستایی خراسان جنوبی در حال حاضر 171 روستای خراسان جنوبی آبی برای نوشیدن ندارند و تمام چشم امیدشان به تانکر های آبرسانی است».
همچنین کوچ اجباری روبه رشد در میان روستائیان بویژه در استان های فقیر نشین را این معان دولت «تدبیر و امید!» اینگونه به تصویر کشیده است: “براساس گزارش مرکز آمار ایران در سال 92، 15 درصد روستاهای استان لرستان خالی از سکنه و 20 درصد روستاها کمتر از 20 خانوار جمعیت دارند.
معاون آخوند روحانی ادامه می دهد: «استان لرستان در کشور از نظر روستانشینی، در رتبه دوازدهم و از نظر شهرنشینی در رتبه بیستم قرار دارد، از نظر جمعیت روستایی رتبه پانزدهم و از جهت تعداد روستاهای بالای 20 خانوار در رتبه یازدهم قرار دارد».
وی با بیان اینکه استان لرستان از نظر جمعیت رتبه شانزدهم را در کشور دارد، خاطرنشان کرد: لرستان از نظر هزینه خانوار روستایی در رتبه 26 و از نظر درآمد خانوار روستایی بیست و هفتمین استان کشور است».