رجب طیب اردوغان بعنوان اولین سخنران این اجلاس گفت «می بایست موضوعات توسعه در کشورهای رو به رشد در اولویت های اجلاس گروه بیست قرار گیرد. امنیت و اقتصاد به یکدیگر مرتبط اند و در ارتباط با ثـَبات نمی توان این دو را از یکدیگر جدا کرد».
در این اجلاس دو روزه مبارزه با تروریسم، جنگ در سوریه، بحران پناهجویان، وضعیت اقتصادی جهان و مسائل زیست محیطی از جمله مسائلی هستند که به بحث گذاشته می شوند.
آمریکا، انگلستان، فرانسه، روسیه، چین، ترکیه، عربستان، کانادا، ژاپن، برزیل، هند، آرژانتین، استرالیا، آلمان، اندونزی، ایتالیا، مکزیک، کره جنوبی و اتحادیه اروپا اعضای گروه بیست هستند. فرانسوا اولاند به دلیل حملات تروریستی پاریس نتوانست در این اجلاس شرکت کند. لوران فابیوس فرانسه را در این اجلاس نمایندگی می کند.
رئیس جمهور آمریکا در دیدار با رئیس جمهور ترکیه گفت: آمریکا و ترکیه به عنوان شرکای استراتژیک، همکاریشان را در راستای برقراری صلح جهانی از این پس نیز ادامه خواهند داد.
اوباما دراین دیدار به حملات تروریستی در پاریس وترکیه اشاره کرد و گفت: کشتار مردم بیگناه، بر اساس یک ایدئولوژی تحریف شده، تنها حملهیی به فرانسه نیست، تنها حملهیی به ترکیه نیست، بلکه این حمله به جهان متمدن است.
ملک سلمان پادشاه عربستان در حاشیه اجلاس گروه بیست با باراک اوباما در شهر انتالیای ترکیه دیدار کرد. پادشاه عربستان با آنگلا مرکل صدراعظم آلمان نیز ملاقات کرد. در این دیدارها بر سر روابط و همکاریهای دوجانبه و چالشهای مهم منطقه خاورمیانه بحث و گفتگو شد.
به گزارش آسوشیتدپرس باراک اوباما و پوتین در حاشیه اجلاس گروه بیست در آنتالیای ترکیه به طور غیررسمی با یکدیگر دیدار کردند و درباره مسائل مهم از جمله جنگ داخلی سوریه و اوکراین گفتگو کردند.
به گفته کاخ سفید در این دیدار که حدود 35دقیقه طول کشید،طرفین در مورد یک پیشنهاد تازه برای پایان دادن به جنگ داخلی سوریه گفتگو کردند. باراک اوباما از روسیه خواست به بمباران گروههای اپوزیسیون سوریه پایان دهد.
رئیس جمهور آمریکا همچنین از پوتین خواست نیروها و تسلیحاتش را از شرق اوکراین خارج کند و به دفاع از تجزیه طلبان در شرق اوکراین پایان دهد.