واکنش هراس آلود سپاه پاسداران از محکومیت در کمیته سوم مجمع عمومی

سپاه پاسداران با سوز و گداز اعلام کرد، روند شکل گرفته در کمیته سوم مجمع عمومی سازمان ملل این هشدار حقوقی را به دولت می‌دهد که اگر اقدامی صورت نگیرد، نظام کمتر از چند ماه با تحریم‌های جدید حقوق بشری مواجه خواهد شد.

روزنامه سپاه پاسداران، جوان نوشت: در مرحله بعد... مجمع عمومی می‌تواند توجه شورای امنیت سازمان ملل را نسبت به وضعیتی که امنیت و صلح بین‌الملل را به مخاطره انداخته جلب نماید و این بدان معناست که تصویب تحریم‌های حقوق‌بشری علیه کشورمان در شورای امنیت یک احتمال قوی، طی ماه‌های آتی به‌شمار می‌رود.
 
وزیر خارجه رژیم آخوندی درباره تصویب قطعنامه های محکومیت رژیم آخوندی و رژیم اسد در سازمان ملل با سوز و گداز گفت: تصویب این دو قطعنامه طنز تلخ روزگار است.
روزنامه دلواپسان به نام وطن امروز، تصویب قطعنامه‌ها را «فاجعه دیپلوماسی» نامید و خطاب به وزارت خارجه رژیم نوشت: انتظار این بود که دستگاه دیپلوماسی این فاجعه را در سطحی بین‌المللی، پیگیری حقوقی، سیاسی و تبیلغی کند اما وزارت امور خارجه رسماً پیش از ورود به چنین آوردگاهی، سپر از دست انداخته است.
روزنامه دیگر این باند به نام سیاست روز با عنوان «وقتی دیپلماسی لبخند نتوانست جلوی قطعنامه حقوق بشری را بگیرد» نوشت: آیا لبخندهای آقای ظریف تنها تا امضای برجام از جانب غربی‌ها خریدار داشت؟

آخوند دژخیم محسنی اژه ای سخنگوی قوه قضاییه رژیم با برآشفتگی از قطعنامه‌ محکومیت سازمان ملل علیه رژیم گفت: «خیلی مضحک و شرم آور است برای سازمان های بین المللی که امثال آمریکا و اسراییل ادعا کنند که مدافع حقوق بشر هستند و نسبت به (نظام) قطعنامه صادر می کنند».
آخوند اژه‌ای در ادامه درباره فعالیتهای مقاومت ایران با غیظ و کین گفت: «شما اینها را سالیان سال در کشور خودتان پناه دادید و به آنها اجازه تبلیغات می دهید، حالا این کشورها دارنده حقوق بشر و (ما) ناقض حقوق بشر هستیم؟».
خبرگزاری حکومتی ایرنا - ۱ آذر ۹۴
-------------

بیشتر بخوانید:
تصویب شصت و دومین قطعنامه محکومیت نقض حقوق بشر در ایران توسط ملل متحد
مریم رجوی: پرونده جنایات رژیم باید به شورای امنیت ارجاع و مسئولان آن در مقابل عدالت قرار گیرند
پنجشنبه شب ۲۸ آبان 1394(۱۹نوامبر۲۰۱۵) کمیته سوم مجموع عمومی ملل متحد، در هفتادمین اجلاس خود قطعنامه یی را به تصویب رساند که نقض وحشیانه و سیستماتیک حقوق بشر در ایران تحت حاکمیت فاشیسم دینی را محکوم نمود و از جمله «نگرانی جدی خود را از تناوب بالا و اجرای احکام اعدام در نبود سیستمهای حفاظتی شناخته شده بین المللی از جمله اعدامهایی که بدون اعلام به اعضای خانواده یا وکیل زندانی انجام گرفته و همچنین تحمیل و انجام حکم اعدام علیه نوجوانان و افرادی که در زمان ارتکاب جرم کمتر از ۱۸ سال سن داشته اند» ابراز کرد و به رژیم آخوندی «برای لغو مجازات مرگ، در قانون و در عمل» فراخوان داد و از این رژیم خواست «در قانون و در عمل تضمین کند هیچ کس مورد شکنجه یا سایر رفتارها و مجازات بیرحمانه، غیرانسانی یا اهانت آمیز قرار نگیرد».
قطعنامه از رژیم ایران قویاً می خواهد که «به تمامی اشکال تبعیض و دیگر موارد نقض حقوق بشر علیه زنان و دختران» پایان دهد، و ضمن «ابراز نگرانی جدی» نسبت به «خشونت علیه پیروان اقلیتهای مذهبی به رسمیت شناخته شده یا ناشده» به “رفع تمامی اشکال تبعیض و دیگر موارد نقض حقوق بشر علیه اقلیتهای قومی و زبانی و سایر اقلیتها در قانون و در عمل» فراخوان می دهد و خواستار آن است که “به اعمال محدودیتهای شدید و گسترده علیه حق آزادی بیان، ابراز عقیده، انجمنها و تجمعات صلح آمیز ... پایان دهد» و افرادی که “به طور خودسرانه بازداشت» شده اند را آزاد کند.
خانم مریم رجوی، رئیس جمهور برگزیده مقاومت، از تصویب این قطعنامه که شصت و دومین قطعنامه محکومیت نقض حقوق بشر در ایران توسط ملل متحد است استقبال کرد. وی گفت هر چند قطعنامه صرفاً بخشهایی از جنایات رژیم آخوندی را در بر می گیرد، اما یک بار دیگر نشان می دهد که به چشم پوشی بر فاجعه حقوق بشر در ایران باید پایان داده شود و پرونده جنایات این رژیم از جمله120هزار اعدام سیاسی و 7 قتل عام در اشرف و لیبرتی، به منظور اتخاذ اقدامهای لازم الاجرا و بازدارنده به شورای امنیت ملل متحد احاله و مسئولان این جنایات که با هر تعریفی جنایت علیه بشریت محسوب می‌شوند در مقابل عدالت قرار گیرند.
خانم رجوی با تأکید بر اینکه مماشات با آخوندها تنها موجب تشویق این رژیم در نقض حقوق بشر و صدور تروریسم و جنگ افروزی شده خاطرنشان کرد: توافق اتمی نباید بهانه یی برای نادیده گرفتن جنایات ضد بشری این رژیم باشد و هرگونه مراوده با رژیم باید به بهبود وضعیت حقوق بشر به ویژه توقف مجازات وحشیانه اعدام مشروط شود.
خوشحالی آشکار آخوندها از تراژدی 13نوامبر، مشارکت فعال در کشتار مردم عراق و جنایت علیه بشریت در سوریه، از این حقیقت خبر می‌دهد که نقض حقوق بشر توسط آخوندهای حاکم به مرزهای ایران محدود نمی‌شود و در هر کجا که منافعشان ایجاب کند از کشتار بیگناهان و شکنجه و اعدام مخالفان خود رویگردان نیستند.
رئیس جمهور برگزیده مقاومت ایران افزود این قطعنامه بار دیگر سراب «اعتدال و میانه روی» در این رژیم و پوشالی بودن وعده های روحانی را افشا می‌کند و نشان می دهد این ادعا که پس از توافقنامه اتمی ولایت فقیه به سمت میانه‌روی و گشایش می‌رود تا چه اندازه بی پایه است.
دبیرخانه شورای ملی مقاومت ایران
۲۸ آبان ۱۳۹۴ (۱۹نوامبر ۲۰۱۵)