آکامای در این گزارش، سرعت متوسط اتصال به اینترنت را بهصورت شهر به شهر و با بررسی حداقل 50 هزار آدرس IP شهری که به شبکه آکامای متصل میشوند ارزیابی کرده است. بررسی 100 شهر بسیار سریع دنیا نشان میدهد که حدود نیمی از این شهرها (48 شهر) در ژاپن واقع شدهاند و 52 شهر در بخشهای دیگر آسیا قرار دارند.
در اروپا, 15 شهر پرسرعت تنها در 6کشور واقع شدهاند و آمریکا بیش از یک پنجم شهرهای پرسرعت دنیا را به خودش اختصاص داده.
سریعترین کشورها در اینترنت
کرهجنوبی با 7/11 مگابیت بر ثانیه، هنگ کنگ با 6/8 مگابیت بر ثانیه و ژاپن با 6/7 مگابیت برثانیه بالاترین سرعت اتصال را در دنیا ارائه میکنند. در این سه کشور سطح متوسط سرعت اتصال در 3ماهه چهارم 2009 برابر با 5/7مگابیت بر ثانیه بوده است.آمریکا با سرعت متوسط 8/3 مگابیت بر ثانیه در 3ماهه چهارم سال 2009 در رتبه بیست و دوم این گزارش قرار دارد.
سرعت اینترنت در ایران در زیر خط فقر
درایران تحت حاکمیت ملاها, سانسور و اختناق از تکنولوژی پیشی گرفته است. آمارها نشان میدهند که سرعت اینترنت در ایران برای کاربران شرکتها 512 کیلوبیت در ثانیه و برای کاربران خانگی تنها 128 کیلوبیت در ثانیه است. درحالیکه متوسط سرعت اینترنت در جهان به رقم 7/1 مگابیت در ثانیه میرسد.
آخرین گزارشهای رسمی منتشر شده از سوی اتحادیه جهانی مخابرات ITU نشان میدهد که ایران با ضریب نفوذ اینترنت 34 درصد بعد از اسرائیل، امارات، قطر، لبنان و ترکیه در جایگاه ششم خاورمیانه قرار دارد. از نظر شاخصهای اینترنت پرسرعت ایران جایگاه 15 را در خاورمیانه در اختیار دارد. در حالی که بر اساس استانداردهای بینالمللی اینترنت پر سرعت به پهنای باند بالای 512 کیلوبیت گفته میشود، کاربران خانگی در ایران باید با محدودیت سرعت 128 کیلوبیت در ثانیه دست و پنجه نرم کنند.