این تصمیم در حالی صورت گرفت که فاشیسم دینی حاکم در تبلیغات گوبلزی خود در روزهای اخیر «از عضویت قریبالوقوع» رژیم در شورای حقوق بشر ملل متحد « به منزله یک تأیید بینالمللی بر پایبندی ایران به مسائل حقوق بشر» خبر داده بود .
فاشیسم مذهبی حاکم بر ایران, از مدتها قبل با دجالگری تمام و با اتکا به کشورهایی که خود جزو ناقضان حقوق بشر هستند و یا برخی از طرف حسابهای تجاری, خود را برای عضویت در شورای حقوق بشر, که 47کشور عضو آن هستند, کاندیدا کرده بود و برای به دست آوردن آرای لازم به دادن رشوه های کلان و پیشکش کردن قرار دادهای پرسود, به کشورهای مختلف مبادرت کرد.
متقابلا سازمانهای مدافع حقوق بشر, نمایندگان مقاومت ایران در ژنو و نیویورک و بسیاری از پایتختهای جهان و همچنین انجمنهای هوادار مقاومت در سراسر جهان و بسیاری از کشورهای عضو سازمان ملل, تلاش گسترده یی به عمل آوردند تا از انتخاب رژیم ایران به عنوان عضو شورا جلوگیری شود.
رژیم آخوندی در آخرین هفته های قبل از رأای گیری در مجمع عمومی ملل متحد وقتی اطمینان پیدا کرد اکثریت کشورهای جهان با عضویتش در شورای حقوق بشر مخالفت خواهند کرد, برای جلوگیری از یک فضاحت بزرگتر, کاندیداتوری خود را پس گرفت. رژیم آخوندها یکی از 5کشور کاندیدا برای عضویت در شورا بود که قرار است مجمع عمومی در 13مه, 4 کشور از میان آنها را انتخاب کند. 4 کشور دیگر عبارتند از مالزی، تایلند، مالدیو و قطر.
خانم مریم رجوی رییس جمهور برگزیده مقاومت ایران, عقب نشینی ناگزیر رژیم آخوندی از کاندیداتوری عضویت در شورا را نشان انزوا و عدم مشروعیت بیش از پیش رژیم آخوندی در عرصه بین المللی توصیف کرد. وی گفت: زمان آن رسیده است که رژیم آخوندی از سایر مجامع بین المللی به ویژه آنها که با حقوق بشر و مسائل انساندوستانه مرتبط هستند, اخراج شود. این رژیم نه تنها مردم ایران را نمایندگی نمی کند بلکه به خاطر جنایاتش علیه آنان از جمله اعدام و کشتار 120هزار زندانی سیاسی, و به خاطر جنگ افروزی و صدور تروریسم به منطقه و جهان و کشتار بیگناهان در نقاط مختلف جهان ننگ بشریت معاصر است و می بایست از جامعه جهانی طرد شود.
دبیرخانه شورای ملی مقاومت ایران
4اردیبهشت1389(24آوریل2010)