آلمان: «نه به آخوند روحانی»

ظاهرا برای آثار و تاثیرات بسیار مثبت تظاهرات پرشکوه ایرانیان آزاده، یاران مقاومت و اشرف نشانان علیه حضور نماینده ولی فقیه در اروپا پایانی متصور نیست. اکنون با گذشت چند روز از این سفر مملو از شکست و در حالیکه رسانه های وابسته به باند رفسنجانی – روحانی جیب گشادی برای دستاوردهای قلابی رئیس دولت «تدبیروامید» به رم و پاریس دوخته و امیدوار هستند تا با آن درهای قفل شده بروی دیکتاتوری مذهبی را یکی پس از دیگری باز نمایند، هفته نامه اشپیکل از مخالفت صدر اعظم این کشور برای دعوت از آخوند روحانی به آلمان خبرداده است.

اشپیگل (10 دیماه 1394) طی گزارشی با اشاره به اختلاف نظر بین آنگلا مرکل، صدراعظم آلمان و زیگمار گابریل، وزیر اقتصاد این کشور از جمله نوشته است: «موضوع دعوت از حسن روحانی اکنون به مناقشه ای دردولت بزرگ ائتلافی تبدیل شده است. در حالیکه زیگمار گابریل، معاون صدر اعظم آلمان خواهان اجرای این دعوت است، آنگلا مرکل از حزب دمکرات‌مسیحی بر خلاف گابریل اعتقادی به ضرورت دیدار هر چه سریع‌تر روحانی از برلین ندارد».
این گزارش در ادامه می افزاید: «صدراعظم آلمان می‌گوید رژیم ایران هم‌چنان از حزب‌الله لبنان دفاع می‌کند و لبنان را بی‌ثبات می‌سازد. علاوه بر این، رژیم ایران در سال گذشته ۷۵۰ نفر را اعدام کرده است».
همچنین در راستای این سفر پرخرج و پر هزینه که قرار بود از طریق آن برای دیکتاتوری خون ریز خامنه ای وجهه بین المللی خریداری شود، جنگ و جدال میان باند های متخاصم شدت و حدت فزاینده ای به خود گرفته است. برای نمونه کیهان باند خامنه ای ضمن به تمسخرگرفتن قراردادهای منعقده شده از جمله در مقاله ای با عنوان «چرخ اقتصاد بالاخره چرخید اما برای اروپا!» نوشت: «سفر رئیس‌جمهور به ایتالیا و فرانسه، سفری پربرکت بود و با دستانی پر از سوغات فرنگ به کشور بازگشت! این جمله با ادبیاتی متفاوت، ترجیع‌بند همه روزنامه‌های اصلاح‌طلب بود و برای تقویت جبهه زنجیره‌ای‌ها، برخی همراهان رئیس‌جمهور در سفر به فرنگ هم دست به کار شدند و سفرشان را مایه خیر و برکت برای ایران دانستند! به سیاق گذشته، دولتمردان هم‌چنان مردم را نامحرم دانستند و جز لبخند‌هایی مصنوعی در برابر دوربین و بشارت خرید هواپیما و منت کشیدن از پژو، حرف دیگری نگفتند».
قلم بدست خامنه ای در کیهان حکومتی در ادامه با اعتراف به واقعیت های تلخ و گزنده در این سفر اضافه می کند: «روحانی مورد استقبال سرد و خشک فرانسوا اولاند قرار گرفت و در طول مراسم استقبال یا در مراسم امضای تفاهم‌نامه‌ها کسی لبخند اولاند را ندید و این در حالی است که لبخند از صورت حسن روحانی نمی‌افتاد.
 این قراردادها گویای حقایق تلخی است...خرید 118 فروند هواپیمای مسافربری
در شرایط کنونی اقتصادی با میلیون‌ها بیکار، چه مزیتی برای ما دارد جز رونق و اشتغال‌آفرینی صنایع فرانسه!؟».