رئیس کمیته بین المللی درجستجوی عدالت، مخالفتهای گسترده با سفر روحانی به اروپا را مقابله با حاکمانی دانست که تروریسم حکومتی و ایجاد بیثباتی را نمایندگی میکنند.
وی نوشت: «بر خلاف آنچه برخی مقامهای غربی میخواهند که ما آنرا باور کنیم، روحانی نمایندة همة اینها است. اگر این واقعیت ساده که سفر او به اروپا بهعنوان فرستادة یک رژیم مذهبی سرکوبگر برای اثبات آن کافی نباشد، کارنامة دو و نیم سالة او کافی خواهد بود.
یک تظاهرات بینالمللی با حضور هزاران مخالف ایرانی بههمراه سیاستمداران فرانسوی و اروپایی، حقوقدانان و فعالان حقوق بشری در پاریس برگزار شد که هدف آن جلب توجهات به همین کارنامة (روحانی) و اثبات (این واقعیت) به دولتهای غربی بود که با پهنکردن فرش قرمز برای روحانی بهرغم جنایات او، پیام اشتباه را به مردم ایران میفرستند... بسیاری از ایرانیان در تبعید و قربانیان سابق رژیم (ایران) در برنامهها و نمایشهایی که بهخوبی طراحی شده بود شرکت کردند تا نقض حقوق بشری را که همچنان در (ایران) حکمفرماست، به تصویر بکشند.
این سیاستمدار برجسته اسپانیا و اروپا، تاکید کرد: سخنرانان توجهات را به این واقعیت جلب کردند که (در دوران روحانی) فعالترین دورة اعدامها طی 25 سال اخیر (تحت حاکمیت) جمهوری اسلامی صورت گرفته است. در دوران او، 2200 نفر، اغلب (باتهام) جرایم غیر خشونتبار و بسیاری نیز بهدلیل جرایم مبهم سیاسی... اعدام شدهاند... سرکوب (رژیم ایران) بهطور خاص متوجه کسانی بوده است که با اپوزیسیون اصلی دموکراتیک سازمان مجاهدین خلق ایران در ارتباطند...».
دکتر ویدال کوادراس با اشاره به جنایات رژیم در زندانها، از جمله اعدام زندانیان سیاسی تأکید میکند که وقتی مردم اروپا و آمریکا به چنین واقعیتهایی مشرف میشوند، رهبران غربی در حفظ سیاست بیتوجهی آگاهانه به نقض حقوق بشر در ایران، بیش از پیش با مشکل مواجه خواهند بود.