این سخنان در حالی بیان می شود که دولت آخوندی بعنوان طرف اصلی مذاکره از سوی دیکتاتوری ولی فقیه با طرف های مقابل، بکرات و با ارائه آمار و ارقام مختلفی از میزان پول های بلوکه شده، این موضوع را تقریبا “تمام شده » تلقی کرده است. برای نمونه تاکنون هم بانک مرکزی حکومت و هم متولیان دولت آخوند روحانی از ارقام مختلفی همچون “28 میلیارد، 30 میلیارد، 50 میلیارد، 80 میلیارد، 100 میلیارد و حتی 150 میلیارد» دلار سخن رانده اند.
همچنین آخوند صدیقی (سایت حکومتی تابناک 19 بهمن 1394) در ادامه به خرید اجناس بنجل طی سفر آخوند روحانی به اروپا اشاره کرده و می افزاید:”بازار برای ماست یا فرانسه؟؛ جنس چند سال مانده را به ما می فروشند و از سوی دیگر خبری از پول های بلوکه شده نیست».
سخن از اعتراف به بلبشو در حاکمیت آخوندی بر سر دوراهی اقتصادی است که باند رفسنجانی –روحانی از آن بعنوان “سکوی پرشی » برای رای و رای کشی های حکومتی بر سر نمایش انتخابات و در نهایت قفل کردن باند مقابل استفاده می کنند.
دراین رابطه این کارگزار خامنه ای ضمن اعتراف به تقابل جدی میان این خط اقتصادی که قرار است در نهایت “سمت و سوی نهایی » سیاست خارجی رژیم راه ببرد، می افزاید: “تحریم نعمت بود و قدر آن را ندانستیم! نوشداروی اقتصاد کشور، اقتصاد مقاومتی است و با این الگوی اقتصادی می توان تحریم ها را مدیریت کرد و اقتصاد بیمار را درمان کرد ».
بحران در راس نظام آخوندی بر سر سمت سوی نهایی اقتصاد بیمار و ورشکسته کشور بحدی است که یک نماینده مجلس حکومتی در سخنانی آن را اینگونه به تصیر کشیده است: “بعد از توافق هستهای و اجرای برجام کشورهای اروپایی تا به امروز برای سرمایهگذاری به ایران نیامدهاند، بلکه تنها به دنبال فروش کالا به ایران و نجات کارخانجات ورشکسته خود هستند».
آخوند سلیمی (خبرگزاری سپاه پاسداران فارس 18 بهمن 1394) افزود: «مسئولان چارهای جز فکر کردن به جذب و افزایش سرمایهگذاری خارجی ندارند، چرا که اجازه نخواهیم داد کشور را تبدیل به بازار مصرف کشورهای خارجی کنند»