اعتراف باندهای رژیم به تعطیلی بنگاههای تولیدی و رکود اقتصادی با نزدیک شدن نمایش انتخابات

کارگزاران رژیم به وضعیت وخیم اقتصادی و تعطیلی بنگاههای تولیدی، رکود و بیکاری اعتراف کردند و در آستانه نمایش انتخابات، آخوند روحانی را به دلیل وعده هایش برای حل آن پس از برجام زیر ضرب بردند.

محمد براری مدیر توسعه تشکل‎های اتاق بازرگانی عصر روز پنجشنبه 29 بهمن  گفت:«کشور در دوره خاصی است. در دوران رکود عجیبی قرار داریم کشور در رکود عجیبی است، برخی ورود هیئت‎های خارجی را تهدید می‎دانند، اگر تولید تحت‎الشعاع قرار بگیرد این شرایط را تهدید می‎دانیم». ( افکار خبر 29 بهمن 94-18 فوریه 2016)

آخوند علی طاهری عضو مجلس ارتجاع از گرگان روز پنجشنبه 29بهمن گفت: (متاسفانه دولت هیچ برنامه خاصی برای حمایت از تولید داخل بعد از برجام ندارد و ما در ۲ سال گذشته شاهد تضعیف این بخش در کشور بوده‌ایم. وی افزود: ”دولت که آب خوردن و محیط زیست را به بحث تحریم گره زده بود توضیحات خود را به مردم ارائه کند که با برداشته شدن تحریم‌ها چه اتفاقات مثبتی رخ داده اما متاسفانه ما اقدامی را از سوی دولت در این خصوص مشاهده نمی‌کنیم).

آخوند طاهری پرسید: (آیا مشکل کشور ما این است که ما تنها چند پژو مدل جدید در کشور کم داریم و این اقدام صحیحی نیست که ما به جای اشتغال برای جوانان کشور برای شرکت‌های فرانسوی تضمین کردیم). (فارس29 بهمن 94-18فوریه2016)

مدیرعامل اتحادیه تعاونی‌های تولیدی گفت: ”در حال حاضر شبکه تولید حداکثر با ۳۵ تا۴۰ درصد از ظرفیت تولید واقعی خود فعالیت می کند و دولت هیچ گونه حمایتی از تولید ندارد. ۵۰درصد بنگاه‌های تولیدی کشور تعطیل یا نیمه فعال هستند”.
وی که با خبرگزاری نیروی تروریستی قدس موسوم به تسنیم مصاحبه می کرد اظهارات آخوند روحانی در مورد برجام را زیر ضرب برد و گفت: ”اینکه مسئولان وعده کردند بعد از اجرای برجام مشکلات تولیدی حل می‌شود صحت ندارد“.…بانک‌ها هیچ گونه همکاری با تولید‌کنندگان ندارند”.
همچنین قائم مقام جامعه به اصطلاح اسلامی مهندسین اعتراف کرد ”رکود و بیکاری بزرگترین معضلات فعلی کشور هستند، و کاهش رشد اقتصادی باعث شده فرصت شغلی جدیدی ایجاد نشود و ادامه این روند به اقتصاد ملی و معیشت مردم ضربه زده است“.تسنیم: 30 بهمن 94 – 19 فوریه 2016
ناظمی اردکانی افزود: ”از زمانی‌که دولت تدبیر و امید مستقر شده، شاهد تعطیلی بالغ بر 14 هزار واحد تولیدی بوده‌ایم و قریب به 20 هزار نفر اشتغال خود را از دست داده‌اند.“ متاسفانه دولت پویایی و تحرک لازم را ندارد و همواره چشم به کمک خارجی‌ها دوخته است تا بلکه آنها به ایران سرازیر شوند و در کشور سرمایه گذاری کنند.و صحنه را به دست بگیرند.