تحریم مردمی نمایش انتخاباتی رژیم آخوندی

دبیرخانه شورای ملی مقاومت درباره تحریم مردمی نمایش انتخاباتی رژیم ولایت فقیه، ترفندهای رژیم برای کاهش نسبی شمارحوزه ها به منظور نمایش دادن فشردگی به خبرنگاران خارجی و کسادی حوزه ها به رغم تمامی ترفندها و بسیج حکومت آخوندی اطلاعیه‌یی صادر کرد.

در این اطلاعیه‌ آمده است: برغم جوسازیهای رژیم، بنا به گزارشهای ناظران مقاومت و همچنین گزارشهای رسیده از درون رژیم آخوندی و گزارش خبرنگارانی که توانسته اند خارج از سیطره ماموران وزارت اطلاعات به برخی از حوزه های اخذ رای مراجعه کنند حاکی از بی اعتنایی مردم به این نمایش انتخاباتی است.

اطلاعیه دبیرخانه شورای ملی مقاومت می‌افزاید: تعداد شعبه های اخذ رای در انتخابات قبلی مجلس آخوندی در سال 1390 که با خبرگان همراه نبود تقریبا مساوی شعبه های انتخابات امسال بود. این در حالیست که بنا به آمار حکومتی در طول این 4 سال، 4 میلیون نیز به دارندگان حق رای افزوده شده است. با این همه رژیم نتوانست صحنه را آنطور که میخواست آرایش دهد.
 رژیم آخوندی با کم کردن تعداد شعبه ها در نقاط مرکزی تهران و برخی از شهرهای بزرگ و فرستادن ماموران خود به حوزه های اخذ رای در این مناطق تلاش کرد تا این حوزه ها را برای نمایش دادن به خبرنگاران خارجی و فیلم برداری در رسانه های داخلی به کار بگیرد.

بنا به گزارش ناظران مقاومت از هزاران حوزه، در بسیاری از مناطق تهران مانند قسمت های جنوبی، غربی و شرقی تهران که اکثریت جمعیت شهر را در خود جای می دهد میزان مشارکت بسیار پایین بود.
گزارشها هم‌چنین حاکیست که نمایش انتخاباتی رژیم به‌ویژه از سوی جوانان تحریم شده است.
رقمهای اعلام شده در مورد شمار شرکت‌کنندگان در رسانه‌های حکومتی و منابع رسمی رژیم، به وضوح حاوی بزرگنمایی و ضریب زدنهای رایج رژیم است تا رقم‌سازیهای اولیه را که پیش از برگزاری این نمایش انتخاباتی اعلام شده بود، تأیید کند. وزیر کشور رژیم روز قبل اعلام کرده بود که در تهران 62 درصد شرکت خواهند کرد.

نیویورک تایمز نوشت: در مدرسه‌یی در نزدیکی میدان شوش «تنها تعداد انگشت‌شماری رأی دهنده برگه‌های رأی را برای دو انتخابات پر کردند».
نیویورک تایمز به‌نقل از یک روزنامه‌نگار ایرانی نوشت: «مردم فقیر در جنوب همه امیدشان را برای تغییر از دست داده‌اند» یک فروشنده لباس بچه گفت: «اینجا مردم رأی نمی‌دهند زیرا که آنها احساس می‌کنند به کناری گذاشته شده‌اند».
رویتر نیز در گزارشی از نمایش انتخابات رژیم، درباره شکاف فزاینده در راس نظام بین خامنه ای و رفسنجانی و تعادل درونی رژیم بعد از نمایش انتخابات نوشت: جناح رفسنجانی میتواند نقشی کلیدی در مواجهه با رقیب که احتمالا قصد دارد همه کرسیهای مجلس خبرگان را در اختیار بگیرد، داشته باشد و حداقل برای هشت سال دیگر در این مجلس باقی بماند.
رویتر با اشاره به نقش تعیین‌کننده رفسنجانی در گزینش خامنه‌ای به عنوان ولی فقیه رژیم به نقل از کارشناسان افزود: کسانی که نزدیک به رفسنجانی هستند میگویند او اکنون از این اقدام خود پشیمان است.
آسوشیتدپرس نیز گزارش داد: به نظر نمیرسد که انتخابات قادر به تغییر مسیر رژیم ایران در سیاست های اصلی باشد. هر جناحی پیروز شود در مسیر این رژیم تغییری ایجاد نمی‌شود.
آسوشیتدپرس افزود در صورتی که جناح رفسنجانی ـ روحانی دست بالا را بگیرد، در آن صورت، آنها سعی می‌کنند به سوی روابط نزدیکتر با آمریکا حرکت کنند.
این خبرگزاری پیش بینی کرد اگرچه رفسنجانی و جناح او نمی‌توانند در مجلس خبرگان اکثریت را کسب کنند اما می‌توانند با تشکیل یک جبهه در تعادل موجود تغییر ایجاد کنند.