بحران فزاینده در راس نظام پس از نمایش انتخابات حملات رفسنجانی و روحانی به باند خامنه ای

 در حالیکه جنگ ریاست و هژمونی خبرگان پنجم رژیم بعد ازنمایش انتخابات هم چنان ادامه دارد. آخرین جلسه خبرگان چهارم رژیم با همان ترکیب قبلی و مهره های حذف شده برگزار شد و تعیین تکلیف ریاست خبرگان بعدی به خرداد ماه موکول شد.

آخرین اجلاس خبرگان ارتجاع در دوره چهارم، با ریاست آخوند یزدی، مهره حذف شده‌ی خامنه‌ای برگزار شد. تصاویر منتشرشده رسانه های حکومتی با نیش و کنایه از صف‌بندی جناحهای حکومتی و جملاتی نظیر نگاه سنگین رفسنجانی به جنتی همراه است.

آخوند احمد خاتمی نایب رئیس مجلس خبرگان رژیم پیشاپیش اعلام کرد که موضوع انتخاب رئیس خبرگان در خردادماه تعیین تکلیف خواهد شد.
آخوند یزدی در یک سخنرانی دجالگرانه‌ مدعی شد از اینکه در انتخابات دور پنجم این مجلس انتخاب نشده خوشحال است و مدعی شت که آنچه در سایت‌ها در خصوص اینکه تلاش هایی در جریان است تا برای حضور و ابقای او در خبرگان کسی کنار برود، منتشرشده، کذب محض است. وی افزود که نتیجه نمایش انتخابات را قبول دارد و به آن احترام می‌گذارد.
این در حالیست که رسانه‌های رفسنجانی و روحانی خبرهای مستندی از تلاش باند خامنه‌ای برای انصراف یکی از کاندیداها به نفع آخوند یزدی منتشر کرده بودند.
در محافل درونی رژیم همچنین گفته میشود که این حرفهای یزدی حاکی از بی ثمری تلاش خامنه ای برای راضی کردن فردی برای کناره گیری است و در عین حال بیانگر نوعی زاویه و فاصله گرفتن آخوند هایی مثل یزدی در اثر شکست ولی فقیه ارتجاع و تعادل برهم خورده در ولایت طلسم شکسته اوست.
در این میان، آخوند جنتی که با خواری از قعر جدول به خبرگان راه یافت، در سخنرانی از حذف فله‌ای کاندیداها دفاع کرد و گفت: عده‌یی در تلاش بودند که شورای نگهبان را به چالش بکشند و در ایام انتخابات فشار سنگینی بر شورای نگهبان وارد آمد.
در مقابل رفسنجانی بار دیگر به رد صلاحیتها حمله کرد و گفت: "اینکه ۱۲ نفر در شورای نگهبان ظرف چند روز صلاحیت ۱۲ هزار نفر را برای دو کار بسیار مهم یعنی مجلس خبرگان و مجلس بررسی کردند و نظر دادند، برای اکثریت جامعه قانع کننده نبود و دیدیم که چگونه به این اقدام عکس العمل نشان دادند."
رفسنجانی علاوه براین، به حذف حسن خمینی که به دستور خامنه ای صورت گرفت نیز حمله کرد و حسن خمینی را «عالمی فرزانه» توصیف کرد که بعضی از جریان ها برای سوء استفاده های سیاسی موج منفی علیه او ایجاد کردند.

حسن خمینی هم به نوبه خود با طعنه به باند خامنه‌ای، آنان را دروغ‌گو توصیف کرد و گفت: نتیجه انتخابات ... غیرمترقبه بود بزرگان در اوج فشارها عصبانی نمی‌شوند. کسی نمی‌تواند برای خدا دروغ بگوید، غیبت کند و تهمت بزند.

رفسنجانی در اقدامی دیگر، خواهان تغییر قانون اساسی رژیم شدو گفت: خمینی پس از ۱۰ سال، اجازه بازنگری قانون اساسی را صادر کرد. شاید همین الان هم بعضی از اصول قانون اساسی با توجه به تجربه‌ها، نیاز به اصلاح داشته باشد، گرچه شرایط برای این کار کاملاً مهیا نیست.
در همین حال، رسیدگی به تقلبات و تخلفات صورت گرفته در نمایش انتخابات جریان دارد. به گزارش رسانه‌های رژیم، یکی از موارد تخلفات در حدی است که در نتایج، تغییر ایجاد می‌کند. در مشهد بازشماری آرا آغاز شده و در بازشماری برخی از صندوق ها تاکنون اختلافات 10 درصدی در شمارش آراء و نتایج اعلام شده آشکار شده است. به گزارش خبرگزاری حکومتی ایلنا، این احتمال وجود دارد که نتایج اعلام شده در مشهد دگرگون شود.
از سوی دیگر اولین سفر استانی آخوند روحانی، از نمونه‌های بارز شدت گرفتن کشمکشهای درونی پس از نمایش انتخابات و از جمله، موضوع اعدام بابک زنجانی است. رسانه‌های رژیم خبر دادند که در یزد روزنامه‌یی را که سخنرانی آخوند روحانی را منتشر کرده بود پس از چاپ توسط سپاه پاسداران توقیف شده و از پخش آن جلوگیری به عمل آمده است.

آخوند روحانی در سفر به استان یزد، موضوع اعدام بابک زنجانی را مطرح کرد و گفت حکم اعدام که برای مملکت پول نمی شود. پولهای نفت که به باد رفت کجاست؟ چه کسانی حمایت کرده و اجازه فروش نفت به او داده بودند؟ باید ریشه این مسائل معلوم شود.
هم چنین رئیس کمیته پیگیری پرونده بابک زنجانی در مجلس رژیم، درباره گم و گور کردن رد مقامهای اصلی حکومتی از این پرونده گفت: با این وضعیت که محاکمه زنجانی انجام شده و نامی از افراد دست‌اندرکار و مسئولان در دادگاه به میان نیامده، بعید می‌دانم که دست ما به جایی بند شود و بیت‌المال بازگردانده شود.
این در حالیست که  حرفهایی از رابطه مجتبی خامنه ای با چپاولهای بابک زنجانی بر سر زبانهاست و گفته میشود که خامنه ای می خواهد بابک زنجانی را مانند سعید امامی از میان بردارد و با اعدام او بر همه این مسایل سرپوش بگذارد.