وحشت رژیم از استفاده جوانان و هموطنان از اینترنت

سرکرده انتظامی موسوم به فتای ناجا درگزارشی به جنگ نیروی سرکوبگر انتظامی برای جلوگیری از اطلاع رسانی مردم ایران و توجیه این اقدام به عنوان ”جرائم“ اعتراف کرد.

پاسدار هادیان با اعلام آمار بیشترین استان هایی که جرایم اینترنتی دارند، تهران بزرگ را اولین استان با بیشترین آمار ثبت جرایم اینترنتی معرفی کرد.
به گزارش خبرگزاری وزارت بدنام اطلاعات موسوم به مهر وی گفت: در بین استان هایی که جرایم اینترنتی دارند به ترتیب استان تهران مقام اول،خراسان رضوی دوم و فارس و آذربایجان شرقی و اصفهان بیشترین آمار ثبت جرایم اینترنتی را به خود اختصاص داده اند.
متوسط سنی مجرمین اینترنتی در کشور ۱۸ تا ۲۵ سال است و با توجه به جمعیت جوان کاربران کشور رصد همه فعالیت های کاربران کاری بزرگ و خطیر است.
سرکرده پلیس فتا با اعلام اینکه برای رصد همه سایت ها و وبلاگ ها و صفحه های اینترنتی، ۱۴ هزار نفر استخدام شده اند،هدف ازاین کار را رصد محتوای مجرمانه سایت ها دانست!
 وی در ادامه با اشاره به اینکه بیشترین جرایم اینترنتی کشور و در حال حاضر در شبکه تلگرام اتفاق می افتد، افزود: سرور تلگرام در ایران نیست  و در کشور روسیه قرار دارد رایزنی هایی در حال انجام است که بتوانیم سرور این شبکه مورد علاقه کاربران ایرانی را به کشور منتقل کنیم .
وی در ادامه به تشکیل ۱۷ هزار پرونده  در باب جرایم سایبری در سال جدید خبر داد و افزود :متأسفانه جرایم نسبت به سال گذشته ۴ درصد افزایش یافته است.از این تعداد پرونده هشتاد و هشتمین درصد پرونده‌ها را کشف کردیم که ۷۵ درصد آنها وقوعشان مرتبط با سال ۹۴ بوده و مابقی به سال ۹۳ و قبل آن برمی‌گردد.
پاسدار هادیان فر گفت: ۳۱۰ سایت تروریستی که ۲۵۲ مورد آن مربوط به خارج از کشور بود شناسایی و حذف شدند که البته از این تعداد ۴۲ مورد غیرفعال و ۱۶ مورد در حال اقدام بودند.
سرکرده پلیس فتای ناجا گفت: امسال بیش از ۱۷ هزار پرونده جرائم سایبری در پلیس فتا تشکیل شد که این میزان نسبت به سال گذشته، ۲۴ درصد متناسب با رشد، توسعه و افزایش کاربران افزایش یافته است از این تعداد، ۸۸.۵ درصد پرونده ها کشف شده اند.
همچنین ۱۶ درصد افزایش کشفیات نسبت به سال گذشته داشته ایم. ۶.۹ درصد نیز شاهد کاهش دستگیری بودیم که حدود ۱۰ هزار نفر در راستای تشکیل ۱۷ هزار پرونده دستگیر شده اند.
پاسدار هادیانفر در خصوص فیلترینگ هوشمند گفت: فیلترینگ هوشمند پرونده‌ای است که در کارگروه تعیین مصادیق، وزارت اطلاعات آن را پیگیری می‌کند؛ اتفاقات خوبی افتاده اما به نظرم کافی نیست و احتیاج به زمان دارد اما باید گفت که فیلترینگ هوشمند جزو پروژه‌های مورد حمایت پلیس فتاست.
وی در خصوص استفاده مدیران و کارمندان از سامانه‌های خارجی، خاطرنشان کرد: بر اساس مصوبه کمیسیون عالی امنیت فضای مجازی هیچ دستگاه دولتی و سازمانی که بودجه دولتی دارند اعم از مدیران و کارمندان حق استفاده از سامانه خارجی ندارند.