پوتین دستور خروج نیروهای روسیه از سوریه را صادر کرد اعلام دیکتاتور سوریه برای راه حل سیاسی

به گزارش رسانه‌ها ولادیمیر پوتین رئیس جمهوری روسیه  روز دوشنبه ۲۴ اسفند فرمان آغاز خروج نیروهای روسیه از سوریه را صادر کرد.

بنا به این گزارش پوتین اعلام کرد به «سرکی شویگو» وزیر دفاع روسیه فرمان داد تا عقب‌نشینی این نیروها از روز سه‌شنبه ۲۵ اسفند آغاز شود.
بر اساس بیانیه کرملین، پوتین، بشار اسد را در جریان تصمیم خود قرار داده و گفته است «هدف اصلی نیروهای نظامی روسیه در سوریه محقق شده است».
همزمان پوتین از سرگی لاوروف وزیر خارجه روسیه خواسته است با خارج کردن نیروهای روسیه نقش این کشور در روند صلح در سوریه تقویت شود.
تلویزیون اورینت مربوط به اپوزیسیون سوریه روز دوشنبه ۲۴ اسفند گزارش داد به فاصله کوتاهی بعد از اینکه رئیس جمهور روسیه اعلام کرد که از روز ”سه شنبه“۵ اسفند  نیروهای اصلی خود را از سوریه بیرون می‌کشد، بشار اسد اعلام کرد آماده است که از راه حل سیاسی در سوریه حمایت کند.
وی گفت: امیدوار است مذاکرات ژنو به نتایج ملموسی برسد.
اورینت افزود: ”تصمیم ناگهانی روسیه در وسائل تبلیغاتی رژیم اسد شوک ایجاد کرده است. به نحوی که خبرگزاری سانا و تلویزیون رسمی این کشور در چگونگی برخورد با این خبر سر در گم شده اند“.