هشدار یونیسف نسبت به سرنوشت ۸ میلیون کودک سوری

یونیسف، صندوق کودکان سازمان ملل متحد روز دوشنبه ۲۴ اسفند طی گزارشی با عنوان ”هیچ‌جایی برای کودکان باقی نمانده است“ نسبت سرنوشت ۸ میلیون کودک سوری داخل و خارج سوریه و نیازهای فوری آنها هشدار داد و گفت: ”در سال گذشته بیش از ۴۰۰ کودک سوری در جنگ کشته شدند. بیش از ۲میلیون و ۴۰۰هزار کودک سوری پناهجو هستند و ۲میلیون و ۸۰۰هزار کودک از تحصیل محروم‌اند“.

در این گزارش آمده است: ” در شهرهایی که تحت محاصره هستند، بیش از ۲۰۰ هزار کودک قحطی‌زده به سر می‌برند و خطر مرگ آن‌ها را تهدید می‌کند“.
بنا به گزارش سازمان ملل بیش از ۱۵۱هزار کودک سوری در شرایط دشوار و ناآرام پناهجویی متولد شدند. بیشتر این کودکان هیچ اوراق هویتی ندارند. همچنین دست‌کم ۲میلیون و ۸۰۰ هزار کودک سوری از حق تحصیل محروم شدند. سازمان ملل می‌گوید با ادامه‌ی این وضعیت سوریه در آینده با بحران بسیار جدی کمبود نیروی متخصص و تحصیل‌کرده مواجه خواهد شد و بسیاری از این کودکان محروم از تحصیل، در عمل آینده‌ای ندارند.
سازمان ملل متحد همچنین در ماه فوریه اعلام کرد هر روز دست‌کم ۲ کودک پناهجو در آب‌های مدیترانه در راه رسیدن به اروپا غرق می‌شوند.