قاضی عسگر افزود:«ما به علت بیدقتی درباره مسائل حجاب در کشور، ضایعه اخلاقی بدحجابی را به عربستان هم منتقل میکنیم. برخی از بانوان ایرانی در سرزمین وحی هم از حجاب خود غافل میشوند.»
لباس متحدالشکل برای حاجیه خانمها
نماینده ولی فقیه در ادامه این توضیحات خبرداد که سازمان حج و زیارت دست اندرکار تهیه طرحی برای لباس متحدالشکل زنان داوطلب حج است تا بدحجابی آنان را برطرف کند. وی در عینحال توضیح داد که مقامات عربستان سعودی تاکنون شکایتی نسبت به بدحجابی حاجیهخانمهای ایرانی مطرح نکردهاند. قاضی عسگر افزود:«بحث ما عربستان نیست. بحث خود ایران است».
نماینده خامنهای در بخشی دیگر از گفتوگوی خود با ایلنا اظهار داشت: «کسی که از ایران به حج میرود، نماینده ایران و شیعه است. پس باید طوری برخورد کند که حرمت شیعه و اهل بیت حفظ شود. هدف ما دقت بیشتر زائران در پوشش مناسب با شئونات اسلامی است و برای رسیدن به این هدف پوششی طراحی میکنیم که هم راحت باشد و هم دستوپاگیر نباشد».
طرح عفاف و حجاب
در آستانه تابستان و نخستین سالگرد آغاز تظاهرات پس از انتخابات، وادار ساختن زنان و دختران ایرانی به رعایت حجاب اسلامی بار دیگر به یکی از مهمترین دغدغههای نیروهای انتظامی، مجلس و روحانیون بنیادگرا تبدیل شده است. اخیرا مصطفی محمد نجار وزیر کشور از اجرای "طرح عفاف و حجاب" در سال جاری خبر داد و احمدی مقدم فرمانده نیروی انتظامی گفت که وزارت کشور و قوه قضائیه سرگرم تهیه طرح تازهای برای برخورد با ناهنجاریها هستند.
روز اول اردیبهشت ماه امسال، احمدی مقدم فرمانده نیروی انتظامی ضمن ارائه گزارشی به مجلس گفت: «با توجه به بازتاب اجتماعی و اثرات منفی برخورد خیابانی با افراد بدحجاب، با بدحجابی به وسیله نیروهای آموزش دیده برخورد فرهنگی و مقرراتی خواهد شد».
احمدی مقدم افزود:«آنتنهای ماهواره حریم افراد مذهبی را هم دستخوش مخاطره کرده و این موضوعی نگران کننده است که خانوادههای مذهبی هم به این رسانه گرایش پیدا کردهاند».
همزمان، عفت شریعتی، نماینده مجلس شورای اسلامی نیز، ضمن شکایت از نحوه پوشش میهمانداران خطوط هوائی گفت: «وقتی سوار هواپیما میشویم، مهماندار هواپیما از خانمها میخواهد که رعایت شئون اسلامی را بکنند. اما همان مهماندار رعایت نکرده و خودش آرایش دارد و لباس تنگ و چسبان پوشیده است».
برگرفته از دویچه وله