پیامدهای فقر هولناک حاصل از چپاول منابع و سرمایه‌های ملی توسط سردمداران نظام آخوندی

محمد کاظم انبار لویی عضو باند فاشیستی مؤتلفه در مطلبی که خبرگزاری نیروی تروریستی قدس موسوم به تسنیم(13/1/95) انتشار داده، از پیامدهای فقر هولناک حاصل از چپاول منابع و سرمایه‌های ملی چنین گزارش داده است: «مرز فاجعه کجاست؟ مرز فاجعه همین فاصله عظیم طبقاتی است که چون دره‌یی هولناک و سیاهچالی وحشتناک همه تدابیر اصلاحی را می‌بلعد و اجازه نمی‌دهد دو قدم پیش برویم».

درحاکمیت استبداد مذهبی ولایت فقیه، میتوان از راه شعار حمایت از مستضعفان، به کاخ نشینی و ثروت های افسانه ای رسید و فقر وفلاکت محرومترین اقشار وطبقات را گسترش داد و دره‌یی هولناک و سیاهچالی وحشتناک ایجاد کرد.
یکی از این سیاهچاله سازها، کمیته امداد است که در14 اسفند 1357، تأسیس شد و هدف از تأسیس این نهاد، پشتیبانی از محرومان و مستضعفان و خودکفا‌ کردن آنهاست.
بر اساس اعلام دفتر آمار کمیته ‌امداد در آذر 1392، درآمد کمیته‌ امداد امام از محل صندوق‌های صدقات سال 91 حدود 180 میلیارد تومان بوده است. همچنین آبان 1393، کمیته امداد امام خمینی اعلام کرد ماهانه بیش از 21 میلیارد تومان صدقه در ایران جمع‌آوری می‌شود. (خبرگزاری حکومتی ایسنا25/3/94)
این نهاد چپاولگر میخواهد از امکانات جدید هم برای پر کردن صندوق ها استفاده کند:”پرویز فتاح یکی دیگر از عناصر باند فاشیستی مؤتلفه و رئیس کمیته موسوم به امداد به خبرگزاری حکومتی فارس24/8/94 می گوید: جمع آوری پول‌های صندوق‌های صدقات هم اکنون به صورت دستی انجام می‌گیرد و این در شرایطی است که ما صندوق‌های بسیاری در منازل، معابر و ادارات داریم و برای جمع کردن پول این صندوق‌ها باید زمان زیادی را صرف کنیم و از نیروهای بسیار استفاده کنیم، این فرایند باید اصلاح شود و به سمت استفاده از روش‌های اینترنتی و تلفنی سوق خواهیم داد“.
اما درعین حال این نهاد دلسوز! ازمشکلات هم رنج می برد!:”علیرضا عسگریان معاونت کمیته به مشکلات حوزه اداری و مالی این نهاد اشاره کرد و گفت: تورم نیرو، کسری منابع، عدم توزیع عادلانه اعتبارات، عدم تامین منابع وام ها، عدم توجه تفویض اختیارات و کسری و ناکارآمدی مواردی هستند که با آنها مواجه هستیم.“ خبرگزاری سپاه پاسداران موسوم به فارس24/8/94
وحالا گوشه ای از خدمات این نهاد حامی محرومین را ببینیم:
معمای واردات پورشه در «کمیته امداد»
واردات 27 هزار خودروی لوکس توسط کمیته امداد، موجی از حیرت را به‌وجود آورد، اما در لابه‌لای هیاهوی پول‌های کثیف گم شد.
روزنامه شرق ۲۵ /3/ ۱۳۹۴ نوشت: عبدالرضا رحمانی‌فضلی، وزیر کشور، چندی پیش به مجلس آمد تا درباره پول‌های کثیف اعلام موضع کند. اما در جایی از سخنانش واردات خودروهای لوکس از جمله بی‌ام‌و و پورشه را به‌میان‌کشید: «در کمیته امداد بیش از 100 نفر، 27 هزار خودروی لوکس وارد کشور کرده‌اند و متأسفانه از حقوق مستضعفان سوءاستفاده شد»؛ سخنانی که بعدها با سکوت و البته تکذیب‌هایی همراه شد.
حالا احمد امیرآبادی فراهانی، نماینده قم، به طعنه به وزیر کشور می‌گوید: «آقای وزیر می‌خواست ابرو را درست کند، اما چشم را هم کور کرد. او در مجلس مطلبی را مطرح کرد که کمیته امداد تعدادی ماشین لوکس مانند پورشه و بی‌ام‌و وارد کرده که این سخنان وزیر باعث بی‌اعتمادی مردم به این نهاد انقلابی و یادگار امام شد».
کاخ نشینان کمیته امداد چگونه به داد کوخ نشینان می رسند؟

ساختمان عظیم و مرکزی کمیته امداد امام در سوهانک، مجتمع بسیار بزرگی است که بعد از ورود از در اصلی، ساختمانهای مختلف کمیته امدادچون نمازخانه، ساختمان‌های دانشگاه، مجتمع اقتصادی و باشگاه مشاهده می‌شود.
رئیس کمیته امداد گفت: مقام معظم رهبری از روند اجرایی این نهاد ابراز رضایت دارند!  (خبرگزاری حکومتی صراط نیوز - 26/3/90)