اتحادیه اروپا تحریمها علیه رژیم ایران را به دلیل نقض حقوق بشر تمدید کرد

خبرگزاری آسوشیتدپرس گزارش داد اتحادیه اروپا روز دوشنبه 23 فروردین تحریمها علیه رژیم ایران را به دلیل نقض حقوق بشر تمدید کرد و اعلام کرد، این اتحادیه به دلیل نقض حقوق بشر در ایران، تحریمها علیه 82 مقام رژیم ایران را تا 2017 تمدید کرده است.

آسوشیتدپرس افزود: ”اتحادیه اروپا که 28 کشور عضو دارد رژیم ایران را به دلیل گزارشهای نقض حقوق بشر از سال 2011 مورد تحریم قرار داده بود“.

۸۲ تن از سرکردگان رژیم در سال ۱۳۹۰ به دلیل نقشی که در نقض حقوق بشر داشتند، از سوی ۲۸ کشور عضو اتحادیه اروپا تحریم و از سفر به این کشورها منع شده و داراییهای آنها مسدود شده است. بر اساس محدودیتهای مشخص شده در این تحریمها، نهادهای مالی و شهروندان کشورهای عضو اتحادیه اروپا حق هیچگونه همکاری مالی و اقتصادی با افراد تحریم‌شده را ندارند. هم‌چنین بر اساس مفاد این قانون کشورهای اتحادیه اروپا اجازه صدور یا فروش اقلام و تجهیزاتی نظیر شنود اینترنتی و مخابراتی که می‌تواند در سرکوب به کار گرفته شود، ندارند.
سردژخیم صادق لاریجانی، رئیس دستگاه قضاییه رژیم، غلامحسین محسنی اژه‌ای، معاون اول آخوند صادق لاریجانی، پاسدار حسن فیروزآبادی، رئیس ستاد کل نیروهای مسلح رژیم، محمدعلی جعفری، سرکرده سپاه پاسداران، آخوند علی سعیدی، نماینده خامنه‌ای در سپاه پاسداران، آخوند حسین طائب، رئیس سازمان اطلاعات سپاه پاسداران، اسماعیل احمدی مقدم، سرکرده سابق نیروی انتظامی، پاسدار محمدرضا نقدی، سرکرده بسیج و دژخیم سعید مرتضوی، دادستان جنایتکار پیشین رژیم و هم‌چنین چند تن از قضات دستگاه قضایی رژیم، از جمله کسانی هستند که به عنوان ناقضان حقوق بشر در فهرست ۸۲ نفره تحریم‌های اتحادیه اروپا قرار گرفته‌اند.
حدود دوماه پیش، هنگام حضور وزیر خارجه رژیم در پارلمان اروپا، نمایندگان این پارلمان ضمن محکوم کردن نقض حقوق‌بشر توسط رژیم آخوندی، تأکید کردند رعایت حقوق‌بشر آزمونی برای آینده روابط با این رژیم است.