کیهان خامنهای وحشت رژیم پیامدهای زهر اتمی و خلع ید از رژیم در منطقه را تحت عنوان برجام منطقه ای برملا کرد و نوشت: پس از امضای برجام هستهای، اقدامات عربستان علیه نظام روند رو به تزایدی پیدا کرد کاملاٌ واضح است که با تشدید نزاع سعودی علیه نظام و توصیه به سعودیها برای مذاکره با نظام، دو جزء مکمل طرحی هستند که تضعیف قدرت منطقهای ما را نشانه رفته است... در این میان برابر پارهای خبرها، بعضی از دستگاهها با تحلیل انحرافی و یا با تجاهل نسبت به «توطئه آمریکایی» یا «برجام منطقهای» صحبت از لزوم توافق با عربستان میکنند. (منبع: روزنامه کیهان 28/1/95).
روزنامه سپاه پاسداران هم نوشت: آنچنان که از تصاویر برآمده از اجلاس نیز پیداست (دولت روحانی) بار دیگر مایل به بهکارگیری کلید تعاملگرایی در مقابل عربستان بود که با واکنش منفی آنان مواجه شده است... این بار چاقو دسته خود را بریده است. قطعاً میتوان گفت لکهدار کردن عزت (نظام) در استانبول نیز بخشی از سناریو بود. کلید تعاملگرایی این بار نیز برای سعودیها گشایشآفرین بود. (منبع: روزنامه جوان 28/1/95)
روزنامه باند دلواپسان به نام وطن امروز نیز نوشت: بیانیه پایانی در استانبول تبدیل به یک مانیفست ضدنظام شد. پس از بیانیه ضد(نظام) اتحادیه عرب، بیانیه پایانی سران کشورهای اسلامی نیز علیه نظام تنظیم و صادر شد، تا عربستان در روند فشار دیپلوماتیک، یک گام به جلو داشته باشد. (منبع: وطن امروز 28/1/95).
اما رسانههای باند رفسنجانی و روحانی فرصت را تسویه حساب با باند رقیب مغتنم شمرده و علت شکست مفتضحانه رژیم در اجلاس استانبول را عملکرد باند خامنهای عنوان میکنند.
روزنامه آرمان نوشت: ایرادی که در منطقه به (نظام) گرفته میشود درباره عملکرد خودسرانه افراد ماجراجو دربالارفتن ازدیوارسفارت عربستان است. حال جای سؤال است که آیا دستور این حمله از سوی عوامل عربستان صادر شده یا از سوی برخی افراد نادان داخلی که برخلاف منافع ملی دستورحمله به سفارت آل سعود را دادند. (روزنامه آرمان 28/1/95)
روزنامه دولت موسوم به ایران نیز بر برجام منطقهیی تأکید کرد و نوشت: در اجلاس استانبول تنها نقطه ضعفی که بهانهجویی (علیه نظام) را تسهیل کرد، اقدامات مشکوک و مرموز در داخل کشور مانند حمله به مراکز دیپلماتیک عربستان در تهران و مشهد بود. (روزنامه ایران، 28/1/95)
در جلسه ای در سازمان ملل که به بررسی تروریسم اختصاص داشت، سفیر عربستان گفت: رژیم ایران از تروریسم پشتیبانی می کند و شبه نظامیان فرقه گرا را مسلح می کند. این رژیم با ارسال سلاح به یمن, آشکارا تصمیم گیریها و قطعنامه های شورای امنیت را نقض می کند. عبداله معلمی افزود: رژیم ایران شرایط را برای گسترش بنیادگرایی و خشونت و تروریسم فرقه ای و مذهبی ایجاد می کند و ثبات و آرامش را (در منطقه) هدف قرار می دهد و به تعصبات مذهبی دامن می زند . رژیم ایران در بحرین گروههای تروریستی ایجاد می کند و با سپاه پاسدارانش از آنها حمایت می کند و به آنها آموزش و سلاح می رساند .