تروریسم صادراتی – مصادره اموال ۷.۵ میلیاردی رژیم آخوندی (2)

در پی رای دادگاه عالی آمریکا مبنی بر پرداخت غرامت سنگین از سوی دیکتاتوری ولی فقیه به دلیل مشارکت و طراحی سوء قصدهای تروریستی، اکنون با اوجگیری تخاصم در درون حکومت شقه شقه شده خامنه ای، معلوم گردید که میزان اموال بلوکه شده رژیم در ایالات متحده رقمی بالغ بر ۷.۵ میلیارد دلار می باشد.

در این رابطه عباس عراقچی عضو تیم مذاکره کننده رژیم (سایت حکومتی عصر ایران ۶ اردیبهشت ۱۳۹۵) با اشاره به رای دادگاه عالی آمریکا گفت: «رای دادگاه های آمریکایی درباره ایران از نظر ما و حقوق بین الملل بی اعتبار هستند. اشتباه نخست در دولت قبل این بوده اوراق مالی در بانکی آمریکایی قرار داده شده که بی احتیاطی بوده است. اشتباه دوم در گذشته این بوده که ما وکیل گرفتیم و وارد دادگاه آمریکایی شدیم و صلاحیت این دادگاه را تایید کردیم و دادگاه علیه ما رای داده و درخواست تجدید نظر کردیم و در دادگاه عالی نیز علیه ما رای صادر شده است. قطعا دادگاه های آمریکایی علیه ما رای صادر می کنند و ۱.۸ میلیارد دلار ما دست آمریکایی ها رسیده است».
عراقچی با اشاره به حکم مصادره و بلوکه کردن دارایی های رژیم آخوندی در رابطه با حوادث تروریستی ۱۱ سپتامبر افزود: «پول های بلوکه شده، آزاد شده و آمریکایی ها به بانک های خارجی دسترسی ندارند و اگر این پول در یک بانک آمریکایی باشد آنان می توانند این پول ها را در دست بگیرند».
این کارگزار دولت «تدبیر و امید» در ادامه چشم انداز تیره تار وضعیت اموال و داریی های رژیم در دوران پسا برجام را اینگونه به تصویر کشیده است: «اگر دارایی های ما در جای دیگر در دسترس آمریکا قرار بگیرد دادگاه های آمریکا دست می گذارند؛ دادگاه های ایران نیز احکام متقابلی را صادر کردند اما دسترسی ما به دارایی های آمریکایی محقق نشده است».

این سخنان و پاس دادن پرونده به طرف باند مقابل حکومت در حالی صورت می گیرد که بنا بر اعترافات طهماسب مظاهری، رئیس‌کل اسبق بانک مرکزی رژیم، رقم بلوکه شده در رابطه با اوراق بهادار ایران در آمریکا نه دو میلیارد دلار، بلکه بالغ بر ۷.۵ میلیارد دلار می باشد.
وی در سخنانی به خبرگزاری حکومتی مهر (۶ اردیبهشت ۱۳۹۵) می افزاید: «این اوراق در دوران ما نیز بلوکه بود؛ به این معنا که همواره ذخایر بانک مرکزی در بانک‌های مختلف و به اشکال متفاوتی نگهداری می‌شد و از زمانی که آمریکا اعلام کرد تحریم دلار را اعمال می‌کند، بانک مرکزی تلاش کرد تا هرچه دارایی به شکل دلار و یا اوراق و ذخایر ارزی با واحد دلار داشت را به واحدهای دیگر ارزی تبدیل کند تا از دستبرد آمریکا مصون بماند».
وی در در ادامه گفت: «بخشی از این کار انجام شده ولی بخشی از ذخایر و اوراق دلاری تحریم شد و در نهایت، بانک مرکزی بخشی از آن را آزاد کرده و بخش دیگری هم در تحریم آمریکا ماند. به هرحال، رقمی که به صورت ذخایر دلاری تحت اختیار آمریکا متوقف است، نزدیک به ۷.۵ میلیارد دلار است».