روز اول اردیبهشت نیز, جمعی از کارگران این شرکت در اعتراض به پرداخت نشدن شش ماه از حقوقشان در مقابل نهاد ریاستجمهوری تجمع کرده و خواستار رسیدگی به وضعیتشان از سی اعضای هیات دولت شدند.
تجمع کارگران کارخانه فرنخ قزوین
روز دوشنبه 540 نفر از کارگران کارخانه فرنخ که همگی استخدامی هستند در محوطه این کارخانه از ساعت 8 صبح تا یک بعد ازظهر تجمع کرده و از مدیر عامل و مقامات دست اندرکار خواستار مطالبات 4 ماه گذشته به همراه عیدی و پاداش خود شدند.
بنا به این گزارش هر کارگر به طور متوسط یک و نیم میلیون حقوق دریافت نشده دارد.
کارگران مه نخ و فرخ و سرنخ و فرنخ که جمعا 1400 نفر می باشند به صورت گروه گروه از کار اخراج شده و سالن های تولیدی این کارخانه نیز به جز سالن تک نخ که همه دستگاههای آن جدید می باشد از دور استفاده خارج و تعطیل می باشند.
روز دوشنبه مدیر عامل این کارخانه به کارگران بی پناه گفت که همه دستگاههای این شرکت فروخته شده و شرکت نیز تعطیل و همه کا رگران اخراج خواهند شد.
150 نفر از این کارگران محروم, روز شنبه 4 اردیبهشت که از مقامات استانی هیچ جوابی در پاسخ پیگیری ها و اعتراضات خود نگرفته بودند با سه اتوبوس به تهران رفته و در مقابل شرکت صنایع تجمع نمودند اما آنجا نیز هیچ جوابی نگرفته اند و تا ساعت 4 و نیم بعد ازظهر روز بعد دست خالی برگشتند.
در گزارش دیگری از قزوین, یکی از کارگران شرکت ریسندگی ارم که نخ و موکت و روکش صندلی و .... تولید می کند در شروع سال جدید, به بهانه کم شدن فروش محصولات تولید شده, همه کارگران با سابقه زیر 5 سال کار را که قراردادی بودند از کار اخراج کردند و عملایک شیفت کاری را به طور کامل حذف و اخراج کردند.
تاکنون هیچ پاسخی به اعتراضات کارگران محروم داده نشده و کارگران آواره خیابانها و شهرکهای صنعتی به منظور یافتن امکانی برای امرار معاش روزانه خود هستند.