این زن 65 ساله، در رابطه با زیاد بودن مالیات، با براون به مجادله پرداخته بود و رهبر حزب کارگر در حالی که سخنانش ضبط میشد گفت "این که یک فاجعه بود. چه زن 'خشک مغزی' بود. ایده گفتگو با این زن بسیار مسخره بود."
وی در همان حال که صدایش ضبط میشد از دستیارانش به خاطر ترتیب دادن این گفتگو انتقاد کرد و پرسید این فکر ابلهانه متعلق به چه کسی بود.
شبکه دو رادیو بی بی سی در مصاحبهای که پس از این اتفاق پخش شد، نوار سخنان رهبر حزب کارگر را پخش کرد و براون در حالی که سرافکنده شده بود، گفت از سخنانی که بر زبان رانده و موجب رنجش خاطر شده است، عذر میخواهد.
وی افزود من خودم را به خاطر این سخنانم سرزنش میکنم اما چون برای رسیدن به یک مصاحبه رسانهای عجله داشتم، سخنانی بر زبان راندم که رسانهها آن سخنان خصوصی را برملا کردند.
آقای براون در معذرت خواهی خود از خانم گیلیان گفت: "اگر این شما را راضی می کند؛ من گناهکاری نادم هستم. گاهی اوقات ما سخنی بر زبان می رانیم که منظورمان را به درستی نمی رساند و گاهی هم سخنی را به اشتباه بر زبان می آوریم. اما گاهی هم سخنانی می گوییم که به سرعت می خواهیم آن را اصلاح کنیم."
ساعاتی بعد، آقای براون که در حال مصاحبه با شبکه دو رادیوی بی بی سی بود، پس از گوش دادن دوباره به سخنان خود و در حالی که دست بر پیشانی داشت، گفت: "چنانچه سخنان من باعث ناراحتی و رنجش شده است، من عمیقا عذر خواهی می کنم."
خانم دافی که سال هاست به حزب کارگر رای داده است، پس از شنیدن سخنان براون درباره خودش گفت من خیلی ناراحت شدم و افزود براون که فرد تحصیلکردهای است چرا این گونه سخن میگوید.
این هوادار حزب کارگر به خبرنگاران گفت براون قرار است این کشور را اداره کند و به من که یک زن معمولیام و همان پرسشهایی را که در ذهن اغلب زنان این کشور است، پرسیدهام مرتجع میگوید در حالی که من درباره مالیاتها و قروض دولتی که تا بیست سال دیگر مردم باید آنها را بپردازند، پرسیده بودم.
شماری از کارشناسان رسانهای، گاف امروز براون را بدترین اشتباه حزب کارگر در مبارزه انتخاباتی انگلیس تاکنون نامیدند و گفتند مواجهه براون با شمار فراوان مردم عادی، روش نادرستی است.
براون برای پایان دادن به این اشتباه، تلفنی نیز با خانم دافی صحبت کرده و از وی شخصا عذر خواسته است.