بنابراین گزارش (خبرگزاری نیروی تروریستی قدس تسنیم 2 خرداد 1395) ولی الله سیف با اشاره به تداوم تحریم ها بویژه وجود تنگناهای شدید مالی علیه دیکتاتوری ولی فقیه گفت: «موانعی که مانع از پیوستن مجدد بانک های ایرانی به سیستم مالی جهانی می شوند، نشان می دهد که آمریکا و اتحادیه اروپا به طور کامل به تعهداتشان بر اساس برجام عمل نکرده اند. با گذشت ۴ ماه از لغو تحریمها علیه ایران، بانک های بزرگ اروپایی همچنان تمایلی برای انجام پرداخت های ایران ندارند».
این سخنان در حالی بیان می شود که آخوند روحانی بکرات تا به امروز از «پیروزی عظیم» و یا «برد – برد» برای حکومت سخن رانده است. برای نمونه وی در این رابطه (سایت حکومتی عصر دیپلماسی 12 آبان 1394) گفته بود: «تجربه برجام و رویکرد برد – برد که در آن طرفهای مذاکره بتوانند احساس توفیق در مذاکرات کنند، یک الگو برای حل مشکلات در جهان است».!!
در رابطه با شکست «سیاست های راهبردی» رژیم برای اجرایی کردن برجام و مجموعه موانع موجود برسر راه آن، رئیس بانک مرکزی حکومت در ادامه به واقعیتی دیگر بنام وجود «تحریم های دلاری» اعتراف کرده و می افزاید: «تا زمانی که طرف های غربی ما به طور کامل به تعهداتشان بر اساس توافق هسته ای عمل نکنند، ما شاهد تغییری واقعی در روابط بانکی مان نخواهیم بود».
وی در ادامه افزود: «مؤسسات انگلیسی نظیر گروه بانکی لویدز و رویال بانک اسکاتلند از ارائه خدمات به همتایان ایرانی شان خودداری کرده اند و این مانع از بازگشایی شعب آنها در لندن شده است. محدودیت در دسترسی ایران به سیستم دلاری مشکلات جدی ای را حتی در مواردی که دلاری تبدیل نمی شود، بوجود آورده است.
«اگر ما بخواهیم ریال عمان را به یورو تبدیل کنیم، به دلار نیاز نداریم، اما سیستم به شکلی طراحی شده که (ریال) اول باید به دلار تبدیل شود و سپس به یورو. آنها باید راهی بیابند تا این مشکل حل شود».
واقعیت این است که حتی پس ازقبول تسلیم نامه اتمی وین و به تبع آن اجرایی شدن طرح جامع اقدام مشترک، بحران بی اعتمادی به دیکتاتوری ولی فقیه همچنان به قوت خود باقی مانده است. عدم ورود سرمایه گذاران خارجی به اقتصاد بشدن ضربه خورد در دیکتاتوری ولی فقیه و نیز ادامه تحریم های دلاری علیه این رژیم که منطقا بدلیل سابقه سیاه حکومت در تروریسم بین المللی و صدور بنیادگرایی است، به یقین از عوامل مهم برای شکست رژیم در این زمینه ها می باشد.