محسن رنانی رکود اقتصادی را بسیار جدی توصیف کرد و با اشاره به این که از سال ۸۴ تا ۹۴ طی ده سال یک میلیون فرصت شغلی ایجاد شده گفت: «این وضعیت نشانه رکود جدی دانست …تعداد کارگاههای صنعتی بالای ۱۰ کارگر از ۱۶ هزار واحد در سال ۸۳ به ۱۴ هزار واحد در سال ۹۲ کاهش یافته است. این نشان میدهد که ما ۱۰ سال است در رکود مستمر قرار داریم».
وی بازنشستگان را یکی از بحرانهای جدی رژیم دانست و گفت: «نظام سیاسی و مدیریتی داستان بحران مستمری بگیران و بازنشستگان را جدی تلقی نکرده است».
لازم به یادآوری است کاظم جلالی عضو سابق مجلس ارتجاع روز یکشنبه 26اردیبهشت در سخنانی در مجلس رژیم درباره وضعیت اقتصادی رژیم گفت: «اقتصاد کشور از رکود شدید رنج میبرد و کارخانهها با ظرفیت پایین و عمدتاً بهشکل غیراقتصادی اداره میشوند… رتبه کسب و کار امروز در اقتصاد کشور نامناسب است، فاصله طبقاتی شدت یافته و توزیع درآمد نیز نابرابر شده است… رشد اقتصادی کشور منفی و یا بسیار پایین است، بیکاری جوانان بهویژه تحصیلکردگان همانند بمب ساعتی به ساعت صفر نزدیک میشود.… همه باید هوشیار باشیم که آستانه تحمل مردم مستضعف پابرهنه در حال پایین آمدن است».