خامنهای در پاسخ به درخواست جهانگیری، معاون آخوند روحانی برای همکاری نهادهای تحت نظر ولی فقیه رژیم گفت: تمامی دستگاهها موظفند نسبت به پرداختهای غیرمتعارف حساسیت نشان دهند و قاطعانه با موارد تخلف برخورد کنند.
همزمان با انتشار این نامه، کیهان خامنهای دست به افشاگری علیه جهانگیری زد و از جمله نوشت: اسناد موجود نشان میدهد در فاصله سالهای 89 تا 93، مجموعا 865 میلیون تومان پاداش (معادل 1/5 میلیارد تومان به ارزش فعلی) میان اعضای هیئت مدیره شرکت سیمان تهران- به ریاست اسحاق جهانگیری- تقسیم شده است.
در همین حال، در ادامه پیامدهای اقدام باند خامنهای در رو کردن مواردی از حقوق های نجومی، صفدرحسینی رئیس صندوق توسعه و چهار عضو هیأت عامل این صندوق از کار برکنار شدند.
سپاه پاسداران در خبرگزاری خود فاش ساخت که صفدر حسینی پس از افشای فیش حقوقی خود تلاش کرد با دادن رشوه به برخی از خبرنگاران٬ مانع از پیگیری این موضوع در رسانهها شود.
در واکنش به این موضوع، رئیس سازمان بازرسی کل دولت آخوند روحانی اعلام کرد که پرونده مربوط به صندوق توسعه مربوط به دوران احمدینژاد است.
سپاه پاسداران همچنین بار دیگر پای برادر آخوند روحانی را در فساد مالی به میان کشید و نوشت: پس از انتشار سند تاسیس صرافی توسط حسین فریدون و علی صدقی در سال90 (آغاز بحران ارزی) اکنون با افشای اسناد تاسیس یک صرافی توسط دختر و داماد صفدر حسینی در همان مقطع تلاطم بازار ارز، حال این سئوال را پیش آورده که «کاسبان تحریم» چه کسانی بودند؟
رسانههای باند خامنهای همچنین نوشتند، دلوت روحانی به جای مجازات عاملان حقوقهای کلان، به دنبال استعفای ساده مدیران و به کارگیری آنان در سایر زمینهها هستند.
از سوی دیگر، وزیر دادگستری دولت دوحانی اعلام کرد که فسادهایی که امروز از سوی باند رقیب عنوان میشود را وی پنج سال پیش گفته بود. اما رادیو و تلویزیون تحت کنترل خامنهای اجازه پخش نداد.
همچنین آخوند یونسی، دستیار ویژه آخوند روحانی گفت: از نزدیکان دولت کسی فیش نجومی دریافت نمیکند، چنین دریافتهایی به بنگاههای اقتصادی برمیگردد که با دولت فاصله زیادی دارند.