اغلب روزنامهها، تلویزیون و رادیو تحت کنترل دولت است، و اینترنت و رسانههای اجتماعی به شدت محدود هستند. روزنامه نگاران، وب بلاگ نویسها و فعالان حقوق بشر بطور منظم دستگیر و زندانی میشوند. در نوامبر، بیش از 170 نفر بخاطر پیامی که آنها در رسانهها اجتماعی منتشر کردند دستگیر شدند.
گزارش وزارت خارجه آنگلستان به مواردی از نابرابری و تبعیض علیه زنان در ایران تحت حاکمیت آخوندها می پردازد و در باره سرکوب پیروان سایر مذاهب در ایران می افزاید:
پیروان سایر مذاهب در ایران با تبعیض روبرو هستند گزارشات زیادی از دستگیری مسیحیان در ایران در ”کلیساهای خانگی“ و همچنین فشارها بر پیروان بهائیت در سال 2015 از جمله دستگیری و بستن محل کسب و کار آنها وجود دارد.
این گزارش ضمن یادآوری اعتراضات انگلستان به مجازات اعدام، اعدام نوجوانان، و ادامه اذیت و آزار اقلیت های مذهبی در ایران می افزاید: انگلستان برای حفظ فهرست بیش از 70 نفر از مقامات رژیم که بخاطر نقض حقوق بشر تحت تحریمهای بین المللی قرار گرفته اند، اقدام کرده است و همچنین از حمایت کنندگان قطعنامه محکومیت رژیم در کمیته سوم مجمع عمومی سازمان ملل متحد بخاطر نقض حقوق بشر در ایران بوده است.
وزارت خارجه انگلستان در پایان گزارش وضعیت حقوق بشر در ایران تاکید می کند:ما از تجدید حکم ماموریت گزارشگر ویژه سازمان ملل متحد برای ایران استقبال میکنیم .
وزارت خارجه انگلستان 31تیرماه95
دستگاه قضایی خامنه ای نیز در واکنشی مضحک اعلام کرد با گزارشی در زمینه وضعیت اسفناک حقوقبشر در انگلستان به این گزارش پاسخ پاسخ خواهد داد.
رسانه حکومتی نیز از ربط دادن وضعیت حقوقبشر و برجام در گزارش وزارت خارجه انگلستان ابراز وحشت کردند و نوشتند: با بالاگرفتن موضوع اجرای برجام، بار دیگر مساله هجمه حقوق بشری علیه (نظام) کلید خورده است و راهبرد رسانهای کشورهای غربی برای گره زدن موضوع توافق هسته ای با وضعیت حقوقبشر ایران اسلامی در دستور کار قرار گرفته است... حریف می پندارد با پیگیری موازی این دو موضوع-برجام و حقوق بشر- میتواند پروژه نفوذ و مهار (نظام) در شیوه نوین را با تاکتیک های چند لایه و پیچیده عملیاتی نماید.
گزارش وزارت خارجه انگلستان: محکومیت موج اعدامها from Simay Azadi on Vimeo.