بنابراین گزارش: «رای مردم انگلیس به خروج از اتحادیه اروپا و مطرح شدن نام دونالد ترامپ در انتخابات ریاست جمهوری آمریکا تلاش های کشورهای غربی برای تشویق بانک های بین المللی مردد به همکاری با ایران را فلج کرده است».
بروز این بحران قابل پیش بینی در حالی است که بخش های اقتصاد و مالی کشور اکنون با دو سیاست از سوی جناح های متخاصم در درون رژیم آخوندی به گروگان گرفته است. درحالیکه دولت ـ «تدبیر و امید» به نیابت از باند رفسنجانی در تلاش است تا سیاست صدور سرمایه های خارجی را به پیش ببرد، ولی فقیه زهر خورده همچنان بر ادامه روند سیاست شکست خورده اقتصاد مقاومتی که ترجمان بازگذاشتن دستان «برادران قاچاقچی» یا همان قرارگاه های مختلف سپاه پاسداران است، تاکید دارد.
شکست سیاست های رژیم در کلیت اش که به بحرانی ها و تنش های شدید در زمینه های بیکاری، تورم، افزایش قیمت ها و انواع و اقسام بحران های اجتماعی راه برده است، تنها بدلیل مشکلات مالی نیست، زیرا با نگاهی به داده های حکومت بویژه در دوران پاسدار احمدی نژاد، همگان شاهد بودند که که چگونه با وجود درآمد های نفتی هنگفت ۸۰۰ میلیارد دلاری، نه تنها از مجموعه بحران های لاعلاج در کشور کاسته نشد، بلکه برآن بیش از پیش فزونی گردید. لذا به یقین می توان گفت که مشکل اصلی هردوجناح نه در این و یا آن سیاست، بلکه در نهاد و اصل حکومتی بنام ولی فقیه با وجود شبکه های عظیم مافیایی، سوء مدیریت و نیز غارت و چپاول اموال ملی نهفته است.
این گزاش در ادامه به نقل از یک کارگزار رژیم ضمن اعتراف به چشم انداز وخیم برداشته شدن تحریم های بانکی، می افزاید: «بانک های آمریکایی همچنان از همکاری با ایران ممنوع هستند. بانک های اروپایی نیز با مشکلات عمده ای مواجه اند که از جمله می توان به مقررات منع معاملات دلاری با ایران از طریق سیستم مالی آمریکا اشاره کرد.
بر اساس توافق، تحریم های مالی غرب علیه ایران به صورت رسمی در ماه ژانویه برداشته شده، اما هنوز بانک های بزرگ غربی با ایران همکاری نمی کنند و تنها تعدادی موسسه مالی کوچک خارجی هستند که با ایران همکاری دارند.
وی افزود: «برآورد ما این است که این فضای مبهم و غیرشفاف تا چند سال ادامه خواهد داشت».