مقاومت ایران سازمان ملل متحد به ویژه کمیسر عالی حقوق بشر و ارگانهای بین المللی مدافع حقوق بشر را به اقدام فوری برای جلوگیری از اعدام زندانی سیاسی کرد محمد عبداللهی و ۱۰زندانی دیگر که در زندانهای ارومیه و کرج در آستانه اعدام قرار دارند، فرا می خواند. صبح روز دوشنبه ۱۸ مرداد (۸ اوت) دژخیمان محمد عبداللهی را به زور از هواخوری بند ۱۲ زندان مرکزی ارومیه به سلولهای انفرادی منتقل کردند. همزمان وزارت اطلاعات به خانواده وی اطلاع دادند که برای آخرین دیدار از مهاباد به زندان ارومیه بیایند.
محمد عبداللهی ۳۵ ساله از زندانیان سیاسی کرد اهل بوکان در اسفند ۸۹ توسط اطلاعات سپاه در مهاباد دستگیر و به اتهام «محاربه» به اعدام محکوم گردید. وی از ۹ خرداد سال جاری در اعتراض به حکم ناعادلانه خود به مدت ۳۲روز دست به اعتصاب غذا زد.
در همین حال شش تن از مجرمان عادی زندان مرکزی ارومیه شامل یک زندانی زن که مادر یک کودک سه ساله است نیز برای اجرای حکم اعدام به سلولهای انفرادی این زندان منتقل شده اند. در همین روز در زندان گوهردشت کرج نیز چهار زندانی با انتقال به سلولهای انفرادی در آستانه مرگ قرار دارند.
در رخدادی دیگر در زندان گوهردشت کرج، پس از اعدام جنایتکارانه ۲۵ زندانی سیاسی اهل سنت در ۱۲ مرداد، عوامل گارد ویژه زندان به بندهای زندانیان سیاسی اهل سنت یورش برده و به ضرب و شتم آنها پرداخته و تعدادی از آنها را، با دستبند و پابند و با چشمانی بسته، به بند ۵ منتقل کردند. دهها تن از زندانیان سیاسی اهل سنت در سالن ۲۱ بند ۷ نیز در اعتراض به اعدام این زندانیان از روز ۱۲ مرداد دست به اعتصاب غذا زده اند.
جواد لاریجانی، دبیر نهاد به اصطلاح «حقوق بشر» قضاییه رژیم که وظیفه اش تئوریژه کردن شکنجه و اعدام در این رژیم است، ضمن اعتراف به «زیاد بودن اعدامها» با اشاره به اینکه «انسان غربی سکولار و لیبرال است و امنیت اساس تشکیل حکومتهای غربی است» گفت: «ما قائل نیستیم که منطق غربی درباره حقوق بشر تحمیل شود..... به درک که آنها از ما ناراضی هستند و مگر قرار است ما دل آنها را به دست آوریم (خبرگزاری سپاه پاسداران- فارس- ۱۴مرداد).
وی در نامه ۱۷ مرداد خود به آقای زید الحسین،کمیسر عالی حقوق بشر سازمان ملل متحد، در توجیه اعدامهای جمعی و جنایتکارانه دست کم ۲۵ زندانی سیاسی اهل سنت در روز ۱۲ مرداد، نوشت: «هر فرد و گروهی در هر لباس و بر هر مبنایی که بخواهد جامعه را نا امن کرده و فضای رعب و وحشت و ترور را حکمفرما نماید، قطعاً مستوجب محاکمه و مجازات است» (خبرگزاری فارس- ۱۷ مرداد).
علاء الدین بروجردی، رئیس کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس رژیم، هم گفت: «دغدغه غربی ها حقوق بشر نیست... آنها نگران جان تروریستهایی هستند که ما به حق اعدام کردیم».
عدم قاطعیت جامعه جهانی در مقابل این اعدامهای جنایتکارانه، سران این رژیم را در ادامه جنایاتش جریتر می کند. کسانی که باید به خاطر ۳۸ سال کشتار و جنایت علیه مردم ایران در دادگاههای جنایی بین المللی تحت محاکمه و مجازات قرار بگیرند.
دبیرخانه شورای ملی مقاومت ایران
۱۸مرداد ۱۳۹۵ (۸ اوت ۲۰۱۶)