بنا به این گزارش زنان خانهدار فعالترین اعضای شبکههای اجتماعی هستند.
بر اساس این نظر سنجی که آذرماه سال ۹۴ انجام شده، و بر پایه یافتههای آن، مردان، متأهلان و افراد دارای تحصیلات دانشگاهی، بیشتر از دیگران از شبکههای اجتماعی استفاده میکنند.
بر اساس این نظرسنجی، بررسی میزان عضویت شهروندان در شبکههای اجتماعی مجازی نشان میدهد ۵۲.۸ درصد شهروندان ایران دستکم عضو یکی از شبکههای اجتماعی مجازی بودهاند.
بررسی رابطه بین عضویت در شبکههای اجتماعی مجازی و جنسیت نیز حاکی است که مردان با اختلافی اندک، بیشتر از زنان عضو شبکههای اجتماعی بودهاند، به طوری که ۵۰.۸ درصد از اعضای شبکههای اجتماعی را مردان و ۴۹.۲ درصد را زنان تشکیل میدهند.
بر اساس یافتههای این نظرسنجی، ۳۴.۳ درصد از اعضای شبکههای اجتماعی سنی بین ۱۸ تا ۲۹ و ۴۱.۸ درصد سنی بین ۳۰ تا ۴۹ دارند. ۲۳.۹ درصد نیز ۵۰ ساله و بالاتر هستند.
مقایسه تحصیلات افراد و تاثیر آن بر عضویت در شبکههای اجتماعی نیز نشان میدهد ۷۵ درصد افرادی که دارای تحصیلات دانشگاهی هستند، از شبکههای اجتماعی مجازی استفاده میکنند.
همچنین بررسی وضعیت فعالیت اعضای شبکههای مجازی نیز حاکی است که افراد خانهدار در صدر اعضای شبکههای اجتماعی قرار دارند. آنطور که نتایج نظرسنجی ایسپا نشان میدهد بیشترین سهم این بخش با ۲۸.۲ درصد متعلق به زنان خانهدار و کمترین بخش متعلق به کارگران و سربازها است.