وی که در جلسه ستاد به اصطلاح مبارزه با مواد مخدر سخنرانی می کرد گفت: «ما در مرزها مشکل داریم به طوریکه جابهجایی مواد مخدر از مرزهای خاکی به آبی در اثر عدم کنترل کامل نسبت به وسایل، خودروها و کانتینرهایی که از بندر خارج میشود، صورت میگیرد و ما شنیدهایم که 4 هزار کامیون و کانتینر هر روز از بندرعباس به داخل کشور وارد میشوند که تنها ۱۵۰ عدد از آنها مراقبت، کنترل و بازبینی میشوند».
وی افزود: «این بدین معناست که ۳ هزار و ۸۵۰ کانتینر و کامیون بدون اینکه مورد بازرسی قرار گیرند از مرز خارج میشود و به داخل میآیند این در حالی است که ممکن است محتوای آنها کالاهای مجاز، غیرمجاز یا مواد مخدر باشند».
آخوند منتظری با اشاره به مشکلات موجود در امر مبارزه با موادمخدر گفت: «متأسفانه خلأهایی در جهات مختلف در موارد قانونی و موارد بودجهای و اعتباری وجود دارد؛ همچنین در زمینه امکانات و دستگاههای موردنیاز در کنترل مبادی ورودی و خروجی کشور مشکلات و کمبودهایی وجود دارد و از طرفی باید تدابیری برای تقویت نیروهای مرزبانی و کنترل گمرکات اندیشیده شود».
وی خاطرنشان کرد: «متأسفانه در حال حاضر گمرکات کشور، از داشتن دستگاههای الکترونیکی به منظور کنترل کالاها و محمولههای ورودی یا محروم هستند یا تعداد این دستگاهها بسیار محدود است لذا باید تدابیری برای حل این مشکلات اندیشیده شود».
خاطرنشان می شود در امر قاچاق کالا و مواد مخدر نهادهایی سازمانیافته از جمله سپاه پاسداران نقش اساسی دارند. شبکههای قاچاقی که بهراحتی میتوانند کالا را توسط یک شبکه گسترده حملونقل، انبارداری و توزیع کنند و با نهادهای نظامی و امنیتی رژیم مانند سپاه پاسداران در ارتباط تنگاتنگ میباشند. همانها که پاسدار احمدینژاد از آنان بهعنوان براداران قاچاقچی نام برد.
جوان آنلاین ۱ شهریور ۹۵