مهرههای خامنهای از جمله ولایتی، پاسدار سعید جلیلی و حداد عادل و سهیلا جلودارزاده توافق دولت آخوند روحانی اتحادیه بینالمللی مبارزه با پولشویی (FATF) را به شدت مورد حمله قرار دادند.
ولایتی مشاور خامنهای گفت: «ما ملزم به (به این توافق) نیستیم... این اصلاً به هیچوجه درست نیست... در حقیقت یک نوع محروم کردن فعالان اقتصادی است که ما نباید از آن تبعیت کنیم.
پاسدار جلیلی با اشاره تحریم قرارگاه خاتم و قدس و سایر ارگانهای نظامی و امنیتی رژیم افزود: (پیوستن به این ارگان) «خطر برزگی» است. نفوذ این است که تمهیداتی فراهم شود تا یک دفعه از درون دچار خودتحریمی شویم. اینها را باید دقیق فهمید.
حداد عادل عضو مجمع تشخیص مصلحت رژیم گفت: مردم تحقیری مثل قرارداد با اتحادیه بینالمللی مبارزه با پولشویی را تحمل نمیکنند... بهطور مسلم چنین قراردادی قابل اجرا نیست».
حسینی، عضو سابق مجلس رژیم گفت: اگر الحاق به اتحادیه بینالمللی مبارزه با پولشویی اتفاق افتاده باشد مسئولان مربوطه یا همانند جاسوس هستهای بازداشت شده خائن هستند و یا مطلع نیستند که چه بلایی بر سر (نظام) آوردهاند که عذر بدتر از گناه است.
رسانههای باند خامنهای دولت آخوند روحانی را به خاطر پیوستن به اتحادیه بینالمللی مبارزه با پولشویی خاین توصیف کرده و آن را بدتر از کاپیتولاسیون عنوان کردند.
سایت حکومتی اندیشه نوشت: برجام بانکی توافق محرمانه، خیانت به آرمانهای نظام، سپاه، حزبالله و مدافعان حرم است.
خبرگزاری سپاه پاسداران نیز نوشت: تحریمهای داخلی مجموعههای دفاعی و امنیتی نظام از وزارت دفاع گرفته و اطلاعات گرفته تا سپاه و ارتش توسط سیستم مالی و بانک دولت یازدهم از معاهده کاپیتولاسیون ننگین تر است.
سپاه پاسداران همچنین نوشت: با اینکه مسئولان میبینند دستاورد برجام «تقریبا هیچ» بوده است ولی این توافق را هم میپذیرند، این یعنی دوباره سکه نقد خود را به آمریکا و انگلیس میدهند تا برایشان بکارد و درخت سکههای طلا به بار بیاورد.
کیهان خامنهای نوشت: اجرای این توافق به زبان ساده بستن دستان اقتدار امثال قاسم سلیمانی... است.
یک روزنامه باند خامنهای به نام وطن امروز نیز نوشت: ادامه این رویه نشاندهنده بروز شکاف ایدئولوژیک در ساختار قدرت است. به عبارت سادهتر شترسواری دولا ولا نمیشود! (نظامی که) به دنبال «هضم در لیبرال ـ سرمایهداری» و «شراکت با آمریکا» (است نمیتواند) همان (نظام) مدیر ائتلاف ضدداعش (باشد).
از سوی دیگر باند رفسنجانی و روحانی پیوستن به اتحادیه بینالمللی مبارزه با پولشویی برای رژیم ضروری دانسته و خواستار سکوت در این زمینه شدند.
سهیلا جلودارزاده عضو مجلس رژیم گفت: «صلاح مملکت در آن است که هرچه کمتر این مسائل را مطبوعاتی کنیم، چرا که پای امنیت (نظام) در میان است... اگر به عضویت (این ارگان بینالمللی) در نیاییم، مشکلاتی برای ما ایجاد میشود و اگر هم بخواهیم با پذیرش همه تعهدات به آن ملحق شویم، با سیاستهای یک بام و دو هوا مواجه میشویم.
پزشکیان نایب رئیس مجلس رژیم، نیز با دفاع از این توافق گفت: برای تعامل با دنیا باید قاعده بازی در دنیا را بپذیریم و سپاه هم برود با بانکهای خودش کار کند.