در این کنفرانس مطبوعاتی که با حضور خبرنگاران و نمایندگان رسانه های خبری بین المللی برگزار شد، محمد محدثین، مسئول کمیسیون خارجه شورای ملی مقاومت، ویلیام بوردون وکیل برجسته فرانسوی و شمسی سعادتی از خانواده های قتل عام شدگان 67 شرکت داشتند.
محمد محدثین در این کنفرانس گفت: براساس اطلاعاتی که سازمان مجاهدین خلق ایران بدست آورده است، بیشتر ارگانهای اصلی رژیم از مسئولان قتل عام 30 هزار زندانی سیاسی در سال 1988 تشکیل شده است. ما توانسته ایم اسامی و اطلاعات 59 نفر از بالاترین مسئولین این قتل عام را که برای قریب به سه دهه مخفی مانده بود بدست بیاوریم که هم اکنون در ارگانهای مختلف رژیم مواضع کلیدی دارند به اسامی آنها دسترشی پیدا کنیم.
این افراد در «هیئتهای مرگ» در تهران و 10 استان شرکت داشته اند. تحقیقات در مورد کشف اسامی بقیه جنایتکاران ادامه دارد.
اسامی هیات های مرگ در تهران و 10 استان
این اطلاعات در هفته های اخیر به همراه اطلاعات گسترده ای از اسامی شهیدان و محل دفن آنها و گورهای جمعی به سازمان مجاهدین خلق ایران رسیده است.
محمد محدثین ضمن مروری بر جریان قتل عام 30000 زندانی سیاسی در سال 67، و تشکیل هیاتهای مرگ در بیش از 70 شهر برای اجرای حکم خمینی، اسامی و مشخصات و مناصب و موقعیت کنونی 59 نفر از مسئولین قتل عام زندانیان سیاسی در ارگانهای رژیم را به این شرح برشمرد:
رهبر رژیم یا ولی فقیه:
علی خامنه ای، در آن زمان رییس جمهور و یکی از تصمیم گیرندگان اصلی بود.
چهار عضو مجمع تشخیص مصلحت:
علی اکبر رفسنجانی، رییس این ارگان، در آن زمان رییس مجلس و جانشین فرمانده کل قوا و در حقیقت نفر دوم حکومت بعد از خمینی بود. علاوه بر رفسنجانی، علی فلاحیان، قائم مقام وزیر اطلاعات در زمان قتل عام، و وزیر اطلاعات بعدی و محسنی اژه ای نماینده قضاییه در وزارت اطلاعات و مجید انصاری رییس سازمان زندانها در زمان قتل عام اکنون عضو مجمع تشخیص مصلحت است.
خامنه ای و رفسنجانی در اتخاذ این تصمیم گیری در کنار خمینی بودند. منتظری شخصا در نامه ای گفته بود که خمینی در تصمیمات خطیر خود تنها با این دو نفر مشورت میکرد.
شش عضو مجلس خبرگان
شامل رفسنجانی، ابراهیم رییسی که عضو هیئت مرگ تهران بود، اکنون عضو هیئت رییسه خبرگان است. سایر افراد عبارتند از: محمدی ری شهری، وزیر اطلاعات در دوران قتل عام (نمایندگان وزارت اطلاعات در هیئتهای مرگ را او منصوب میکرد). مرتضی مقتدایی در دوران قتل عام عضو و سخنگوی شورایعالی قضایی، زین العابدین قربانی لاهیجی، حاکم شرع و عضو هیات مرگ در لاهیجان و آستانه اشرفیه، عباسعلی سلیمانی، عضو هیات مرگ بابلسر
قوه قضاییه:
این ارگان تقریبا بطور کامل در قرق مسئولین این قتل عام است.
علاوه بر وزیر دادگستری، مقاومت ایران تاکنون 12 نفر از بالاترین مقامات قوه قضاییه که از مسئولین قتل عام هستند را شناسایی کرده است. برخی از آنها عبارتند از:
• مصطفی پور محمدی، وزیر دادگستری دولت “روحانی، نفر اصلی وزارت اطلاعات در دوران قتل عام بود.
• حسینعلی نیری: ریاست دادگاه عالی انتظامی قضات و دیوان عالی کشور، نفر اصلی هیئت مرگ در تهران قاضی شرع در تهران بوده است
• محسنی اژه ای، معاون اول قوه قضاییه، در دوران قتل عام نفر این قوه در وزارت اطلاعات بود.
• علی مبشری، مستشار دیوانعالی کشور. او در سال 67 جزء هیئت مرگ وحاکم شرع و جانشین نیری بود.
• علی رازینی، معاون حقوقی قوه قضاییه. او در زمان قتل عام حاکم شرع و رئیس سازمان قضایی نیروهای مسلح
• وجزء حکام شرع بود.
• غلامرضا خلف رضایی زارع، قاضی دیوانعالی کشور. او عضو هیئت مرگ دزفول در استان خوزستان بود.
• الله وردی مقدسی فرد از مقامات عالیرتبه قضایی، حاکم شرع و عضو هیات مرگ در رشت
ریاست جمهوری و ارگانهای اداری:
• مجید انصاری معاون حقوقی ریاست جمهوری، رییس سازمان زندانهای کشور در زمان قتل عام.
• اسماعیل شوشتری رئیس بازرسی ویژه ریاست جمهوری (تا یکماه قبل)، عضو شورایعالی قضایی در زمان قتل عام
• سیدعلیرضا آوایی رئیس دفتر بازرسی ویژه رییس جمهور، دادستان و عضو هیات مرگ در دزفول
نیروهای مسلح
• معاون هماهنگ کننده ستاد کل نیروهای مسلح، فردی بنام علی عبداللهی علی آبادی جزو هیئت مرگ رشت
• سرتیپ پاسدار، احمد نوریان، معاون هماهنگ کننده قرارگاه ثارالله تهران (یکی از اصلی ترین قرارگاههای تامین حفاظت تهران) عضو هیئت مرگ استان کرمانشاه
موسسات و ارگانهای مهم مالی:
برخی از مهمترین و بزرگترین موسسات مالی و تجاری ایران توسط مسئولین قتل عام 67 کنترل و اداره میشوند.
• رئیس آستان قدس رضوی (در استان خراسان) و معاون او، هر دو از مسئولین قتل عام هستند. مایملک آستان قدس بالغ بر دهها میلیاردها دلار شده و شامل مجموعه عظیمی از ارگانهای مالی، تجاری، کشاورزی، دامپروری، محصولات غذایی، معدن، خودروسازی، پتروشیمی و داروسازی میشود. بنا به گفته مسئولان آن، این بزرگترین نهاد موقافاتی جهان اسلام است.
• تولیت شاه عبدالعظیم در جنوب تهران
• ناصر عاشوری قلعه رودخان، از اعضای هیئت مرگ در استان گیلان، مدیر عامل شرکت سرمایه گذاری آتیه دماوند است. سهامدار اصلی این شرکت، بانک صنعت ومعدن است.
محمد محدثین سپس در پایان نتیجه گیری کرد:
ما با یک جنایت علیه بشریت و نسل کشی مواجهیم که در نوع خود بعد از جنگ دوم جهانی بی سابقه است. اما مهمتر اینست که رژیم حاکم بر ایران امروز توسط مسئولان همین جنایت علیه بشریت رهبری و مدیریت میشود.
ملل متحد بر اساس وظایف خود باید کمیسیونی برای تحقیق در مورد این قتل عام تشکیل و ترتیبات ضروری برای قرار گرفتن مسئؤلان این جنایت بزرگ در برابر عدالت را بدهد.
خواسته مردم و مقاومت ایران تحقیق حول قتل عام 88 و منوط کردن هر گونه مراوده اقتصادی با رژیم به قطع اعدام است.
ما همه کشورهای جهان بویژه کشورهای غربی و اسلامی را به محکوم کردن این جنایت ضد انسانی و ضد اسلامی فرامیخوانیم. سکوت در مقابل این جنایت نقض ارزشهای شناخته شده دمکراسی و حقوق بشر و هم علیه ارزشها وتعالیم اسلام است بگذارید به یک حقایق اذهان کنم .
خمینی میخواست با قتل عام رابطه مجاهدین با جامعه ایران را قطع، آنها را محاصره کند و از بین ببرد، اما امروز همان جنایت بزرگ به طناب دار رژیم تبدیل شده است، مردم ازاین نخواهند گذاشت کارزار دادخواهی شهیدان قتل عام که توسط مقاومت ایران اعلام شده با استقبال گسترده مردم مواجه شده و این کارزار دادخواهی جزیی از کارزار سرنگونی رژیم است.
در هفته های اخیر ما با موج جدید و بی سابقه ای از اطلاعات در مورد اسامی شهیدان و آدرس گورهای دسته جمعی مواجهیم که توسط خانواده های قربانیان، ریزیشهای رژیم و حتی از داخل رژیم در اختیار مقاومت ایران قرار گرفته است که بتدریج آنها را اعلام خواهیم کرد.
ازهمه روحانیان شیعه وسنی وازهمه می خواهیم که به مقاومت ایران کمک کنندودراین دادخواهی مارایاری رسانند.
وکیل برجسته فرانسوی ویلیام بوردون طی سخنانی در این کنفرانس به تشریح ویژگی های قتل عام 67 بعنوان جنایت علیه بشریت پرداخت و گفت:
قتل عامهای مختلفی طی سالهای گذشته در دنیا صورت گرفته است از جمله قتل عام مردم غیر نظامی در سربرنیتسا، که مردم غیرنظامی طی آن هدف قرار گرفتند یا قتل عامهایی که شدت پایینی داشته و در طول مدت زمان طولانی صورت گرفته است. اما قتل عام 67 در ایران دو ویژگی منحصر بفرد دارد که آنرا بیسابقه می کند
اول اینکه در این قتل عام زندانیان سیاسی هدف قرار گرفته اند. یعنی کسانی که در دستان این رژیم اسیر بوده اند.
و دوم این قتل عام در مدت زمان بسیار کوتاه انجام شده است. و رژیم زندانیان را در چیزی کمتر از سه ماه و بصورت ضربتی کشتار کرده است. و این دو عامل این قتل عام را در جهان بیسابقه کرده است.
ویلیام بوردون سپس خواستار ارجاع پرونده قتل عام 67 به دادگاه بین المللی و محاکمه آمران و عاملان آن شد.
در این کنفرانس خواهر مجاهد شمسی سعادتی نیز طی سخنانی مشاهدات خود از اعدام اعضای خانواده اش توسط دژخیمان رژیم از جمله اعدام مجاهد قهرمان محمدرضا سعادتی در سال 60 وهمچنین خواهران وبرادرانش را تشریح کرد .
من به نمایندگی ازتمام خانواده ها مطمئن هستم که هزاران خانواده دیگر هم بلند خواهند شد وافشاء خواهند کرد وسازمانهای بین اللملی هم به جنایتکاران هنوز دستور قتل عام وبرمسند قدرت هستند مگر اینکه این رژیم به سزای اعمالش برسد .....