در این فراخوان به مشکلات گوناگون معلمان اشاره شده است. این گردهمایی روز ششم مهر در مقابل مجلس ارتجاع در تهران و سازمان بازنشستگی مراکز استان ها برگزار خواهد شد.
علاوه بر این 29 کانون صنفی معلمان برای تجمع در روز 13 مهر روز جهانی معلم، در شهرهای سراسر کشور فراخوان دادند. بر اساس این فراخوان، معلمان در روز 13مهر مصادف با روز جهانی معلم از ساعت 5/8 تا 5/11 برای نیل به اهداف و تحقق خواستهها یشان در مراکز استانها مقابل آموزش و پرورش و در شهرستانها در نواحی و مناطق، با تکرار چندین باره خواستههای بر حق و پافشاری بر تحقق آنها تجمع خواهند کرد.
معلمان تاکید کرده اند اگر خواسته های برحق شان برآوُرده نشود، تشکلهای صنفی در نشست فوق العاده خود، تصمیمات جدی تری را اتخاذ خواهند کرد.
روز پنجشنبه مراسمی بهمناسبت سالگرد تولد شهید قیام بهنود رمضانی در آرامگاه وی در امامزاده طاهر قائم شهر برگزار گردید. جمعی از خانوادههای شهیدان و زندانیان سیاسی در این مراسم بر سر مزار وی حاضر شدند و یادش را گرامی داشتند. شهید بهنود رمضانی دانشجوی مهندسی مکانیک دانشگاه نوشیروانی بابل بود که در ۲۴ اسفند ۱۳۸۹ توسط دژخیمان خامنه ای به شهادت رسید.
چند تن از مادران شهدای قیام و خانوادههای زندانیان سیاسی در پیامی یاد بهنود رمضانی شهید قیام را گرامی داشتند. در بخشی از این پیام آمده است: بهنود و همرزمانش در سراسر تاریخ، حضور دارند. حتی اگر پیکرشان زیر خاک است، اما خونشان در رگهای این سرزمین جاری ست و به شرافت و انسانیت، حیاتی دوباره میبخشند.
در سومین هفته از ماه شهریور هموطنانمان در شهرهای اصفهان، اهواز، اراک، هفت تپه، چابهار، و داربکلا مازندران در اعتراض به سیاست های ضدمردمی و چپاولگرانه رژیم آخوندی تجمع های اعتراضی برگزار کردند.
کارگران شرکت پلی آکریل در اصفهان، کارکنان اپراتورهای برق فشار قوی در اهواز، کارگران مجتمع نیشکر در هفت تپه، مردم چابهار، و اهالی سه روستای داربکلا طی روزهای چهارشنبه و پنجشنبه 24 و 25شهریور برای احقاق حقوق خود تجمع کردند.
مردم اراک نیز روز پنجشنبه 25شهریور در اعتراض به استمرار آلودگی هوا تجمع کردند.
در تهران سه تن از جوانان جمعه شب 26شهریور در یکی از محلات جنوب تهران یک آخوند را گوشمالی دادند و او را مجروح کردند.
اعتراضات مردم روستاهای اوساoosa، مرسم mersem و دارابکلا darabkola در مازندران طی ماه شهریور کماکان ادامه داشت. صدها تن از روستائیان خشمگین نسبت به تاراج آبشان توسط باندهای حکومتی در شرکت ماهان، در برابر دهیاری روستای داربکلا تجمع اعتراضی برگزار کردند. روستائیان خشمگین گفتند، مجوز انتقال آب چشمه مازیار در بند و بست با ایادی رژیم در حالی به مجتمع ماهان داده شده که ما برای استفاده از این آب همیشه پول میپردازیم و با انتقال این آب، هزاران نفر بی آب و آواره خواهند شد. روستائیان گفتند تا قطع دست این شرکت از آبشان به اعتراض ادامه خواهند داد.
در اعتراض به چپاولگریهایی که ایادی رژیم در صندوق ذخیره فرهنگیان انجام داده اند، گروههایی از فرهنگیان در برابر این مرکز در خیابان قرنی تهران دست به تجمع زدند. علاوه بر آنها شمار دیگری از فرهنگیان فولاد شهر اصفهان که قرار بوده این صندوق 1000واحد مسکونی به آنها تحویل دهد اما به تعهدات خودش عمل نکرده در همین محل تجمع کردند. آنها گفتند سالهاست پول را ازما گرفته اند ولی هیچ مسکنی تحویل ندادهاند و حالا می فهمیم پولها را بالا کشیده اند.
کارگران پلی اکریل اصفهان برای چندمین بار دست به تجمع اعتراضی در محوطه این کارخانه زدند. کارگران گفتند 2 هزار کارگر این کارخانه 4 ماه است حقوقشان پرداخت نشده و در آستانه سال تحصیلی نمیتوانند فرزندانشان را با این وضعیت به مدرسه بفرستند. دور جدید اعتراضات کارگران پلی اکریل از وقتی شدت گرفت که دروغ کارگزاران رژیم مبنی بر رسیدگی به حقوقها افشا شد و اعلام کردند که تمام تصمیمات با سهامدار جدید است . سهامدار هم پرداخت حقوق کارگران را به پس از فروش املاک موکول کرده است. کارگران گفتند این وعده سر خرمن است و به همین دلیل ما اعتراضاتمان را بیشتر کردیم.
اقشار مختلف مردم، در اهواز، اصفهان و یاسوج روز های یکشنبه و دوشنبه تجمع اعتراضی برگزار کردند.
در اهواز دستفروشان و جمعی از مردمی که محل سکونتشان در حال تخریب است، در اصفهان دانشجویان دانشگاه اصفهان و در یاسوج دامداران در اعتراض به سیاست های ضدمردمی و چپاولگرانه رژیم تجمع کردند.
دامداران در یاسوج در اعتراض به مشکلات خود، بخش زیادی از شیر دامهایشان را در کنار استانداری کهگیلویه و بویراحمد بر زمین ریختند.
در ادامه حرکتهای اعتراضی اقشار مختلف مردم، روز جمعه 26 شهریور دستفروشان محروم در سنندج، گروهی از کشاورزان در چناران، و جمعی از مردم ارومیه تجمع اعتراضی برگزار کردند.
در چناران در استان خراسان 300نفر از کشاورزان در مقابل فرمانداری این شهر تجمع کردند و در ادامه این تجمع، بزرگ راه آسیایی را به مدت یکساعت بستند.
هم چنین فرهنگیان فولاد شهر اصفهان و جمعی از معلمان و فرهنگیان در تهران در مقابل ساختمان صندوق ذخیره فرهنگیان تجمع اعتراضی برگزار کردند.
جوانان بیکار در اراک نیز در مقابل پالایشگاه پتروشیمی تجمع کردند. جوانان معترض با ماموران ضد شورش و لباس شخصی ها که خواستند با گاز اشک آور آنها را متفرق کنند درگیر شدند.
۲۶کارگر معترض اخراج شده از کارخانه اتومبیل سازی پارس خودرو به خاطر تجمع در مقابل دفتر آخوند روحانی دستگیر شدند. این کارگران در اعتراض به اخراجشان از کار بارها در مقابل مجلس آخوندی، وزارت کار رژیم و دفتر آخوند روحانی تجمع کرده و خواستار بازگشت به کار و رسیدگی به مشکلاتشان شده بودند.
دفتر آخوند روحانی خواستار دستگیری این کارگران معترض شده بود.
کارگران خشمگین کارخانه سیمان آریای اندیمشک و بیش از 300 تن از کارگران کارخانه صنایع غذایی گلناز کرمان طی دومین و سومین هفته ماه شهریور در اعتراض به پرداخت نشدن ماهها حقوقشان، ورودی این کارخانه ها را بستند. به گفته کارگران عوامل رژیم در کارخانه صنایع غذایی گلناز کرمان 80 درصد کارگران را اخراج کرده و از پرداخت حقوق آنها خودداری کرده اند.