پاسدار محسن رضایی، سرکرده کل سپاه پاسداران خمینی در آن زمان، و دبیر کنونی تشخیص مصلحت نظام، گفت: رفتن به خاک عراق پس از آزادی خرمشهر اشتباه بوده است.
افکت:
مجری: در راهبردهای سیاسی مهمترین نقدتون چی بود در دوران دفاع مقدس؟
محسن رضایی: در دوران دفاع مقدس، هم بعد از آزادی خرمشهر، ما یک میتونستیم یک وقفه شش هفت ماهه بدیم. و اصلاٌ وارد خاک عراق نمیشدیم. و اعلام میکردیم که اگر در طول این پنجماه، ششماه، دو لت عراق خواستههای ما را عمل نکنه ما وارد خاک عراق میشیم. البته حتماٌ اون پاسخ نمیداد به ما، ولی خود ما هم، بدون این که چنین سند تاریخی درست کنیم سرمون انداختیم پایین از مرز عبور کردیم شاهد به خاطر این که از کمتجربگیهای ما بود. اگر دوباره برگردیم حتماٌ در سر مرز خرمشهر و بصره، من پیشنهاد میکنم پنج شش ماه جنگ رو متوقف کنیم اول اعلام بکنیم که ما قطعنامه قرارداد 1975 رو عراق بپذیره.
تلویزیون شبکه خبر رژیم 3/7/95
یک روزنامه حکومتی به نام مردمسالاری نیز ادامه جنگ پس را آزادی خرمشهر را زیر سؤال برد و نوشت:
اینکه چه شد جنگ پس از فتح خرمشهر ادامه یافت و چه شد که سرانجام با پذیرش قطعنامه 598 به پایان رسید, موضوعاتی است که هنوز در ابهام باقی مانده است. مشخص نیست چه کسانی خواستار تداوم جنگ, از سوم خرداد 1361 پس از (آزادی) خرمشهر و تبدیل آن به جنگی فرسایشی بودند. در این موضوع هم هیچ تردیدی وجود ندارد که طولانی شدن جنگ ایران و عراق که آن را به یکی از طولانیترین جنگهای قرن بیستم تبدیل کرد, زیانهای جبران ناپذیری به زیرساختهای کشور وارد ساخت.
مردمسالاری 3/7/95
به دنبال اظهارات پاسدار محسن رضایی در مورد اشتباه بودن ادامه جنگ، یک عضو مجلس رژیم، بریدگی او را در اواخر جنگ یادآور شد.
ایمنآبادی از باند رفسنجانی گفت: فرمانده سپاه در روزهای پایانی (جنگ) دچار خستگی شده بود.
وی افزود: عدهای همواره بهدنبال ایجاد هجمه به رفسنجانی هستند. اما برخی مسائل دروغین را بهانهای برای فحاشی به او قرار میدهند .
یک عضو مجلس رژیم اعتراف کرد در جریان جنگ ضدمیهنی خمینی، تنها در یک مدرسه 234 دانشآموز جان خود را از دست دادهاند.
افکت
ابوترابی عضو مجلس رژیم 4/7/95
دبیرستان شهید محمد منتظری شهرستان نجف آباد 234 شهید تقدیم انقلاب کرده بعنوان دبیرستانی که بیشترین شهید ایران یعنی 234 دانش آموز از یک دبیرستان تقدیم انقلاب شده که انتظار داریم وزیر رعایت بکنند