بحران درونی رژیم برسر تلفات پاسداران در سوریه و گیر افتادن نظام در «باتلاق سوریه»

درحالیکه بحران درونی رژیم برسر تلفات پاسداران در سوریه بالا گرفته و رفسنجانی نسبت به مشکلات رژیم درسوریه هشدار داده، تاج زاده معاون سابق وزرات کشور رژیم نیز گفت: نظام آخوندی در باتلاق سوریه گیر افتاده است.

تاجزاده با اعتراف به اینکه نیروهای نظامی و شبه نظامی رژیم با مردم سوریه می جنگند، گفت:«[نظام] ایران به کمک نظامیان [اسد]رفت تا با بخش دیگری از مردم سوریه بجنگند و این آغاز فاجعه بود.[حسن] نصرالله برای بسیاری از اعراب به رهبر فرقه‌ اقلیت شیعه تبدیل شده که دارد با اکثریت مسلمانان می‌جنگد ”.
یک رسانه حکومتی که مصاحبه تاج زاده را با عنوان «سوریه هم برجام می خواهد»، درج کرده، می نویسد: او نیروی قدس سپاه پاسداران را “مقصر ”دانسته و گفته”بیش از سپاه، دولت و وزارت خارجه مقصرند که نظام را در باتلاق سوریه گیر انداختند ”.
 تاج زاده درباره دجالبازیهای حکومتی برای توجیه اعزام پاسداران و صرف هزینه های کلان در سوریه،‌گفت: “یک نوع نژادپرستی پشت این استدلال که اگر در دمشق و حلب نجنگیم، در شهرهای ایران باید بجنگیم وجود دارد. به اسم دفاع از حرم حضرت زینب، بیشترین قربانی را داده‌ایم و درعین‌حال بیشترین ناامنی را متوجه کربلا و نجف و سامرا و حتی مشهد مقدس کرده‌ایم ”.
تاجزاده درباره بن بست رژیم و دیکتاتور سوریه گفت: اولین اشتباه نظام و اسد، فتنه ‌نامیدن تظاهرات مردم سوریه و تلاش برای قلع ‌و قمع‌ کردن معترضان بود. هرچه پیش رفتیم، بیشتر در این باتلاق فرو رفتیم. امروز می‌گویند اگر نیرو نفرستیم، دولت اسد سقوط می‌کند و شیعه کشی به راه می‌افتد؛ اما هرچه بیشتر نیرو بفرستیم، بر دامنه جنگ می‌افزاییم.
تاجزاده به اشتباه محاسبه حکومت آخوندی در رابطه با همکاری با روسیه نیز اعتراف کرد وگفت: این مساله [نظام ] ایران را به سطح تدارکاتچی و پیاده‌نظام روسیه تنزل داده است.