فواد ایزدی به اصطلاح کارشناس رژیم آخوندی ـ تلویزیون رژیم ۲۲ آبان ۹۵
«مثلا برای وزارت خارجه ایشون حالابعضی از چهره های مثبت تر هستش ولی آقای نیوت گینگریچ هم هست آقای نیوت گینگریچ زمانی که رئیس مجلس نمایندگان بود برای اولین بار بودجه رسمی سرنگونی ایشون درخواست کرد و گرفت از کنگره سرنگونی جمهوری اسلامی اینها رو که می بینند خب به هر حال اروپایی ها نگران میشوند دلواپس میشوند».
هادیان کارشناس رژیم ـ تلویزیون رژیم ۲۲ آبان ۹۵
«می بخشید اسم شون رو گذاشتند کابینه وحشت یعنی این اسم ها رو که شما میخوانید اگر اینها بیایند اگر اینها بیایند که انشاالله نمی آیند اینها بیاند واقعا یعنی آدم میگه بابا ترامپ خیلی آدم شریف و روشن و لیبرالیه نسبت به این تیمی که الان بحثش است بیایند سر کار».
رسانه حکومتی عصر نفت در مطلبی با عنوان ترامپ مانعی برای بازگشت غولهای نفتی، نوشت: ترامپ همان ترسی بود که فرستاده های شرکت های خارجی از آن واهمه داشتند و طرف های ایرانی خود را توصیه می کردند که برای شکست ترامپ دعا کنند. بدون تردید رئیس جمهور و دستگاه دیپلماسی ما بیشتر از همه نگران هستند؛ به همین دلیل بود که اندکی پس از پیروزی ترامپ حسن روحانی و محمدجواد ظریف از لزوم پایبندی آمریکا به برجام گفتند.این موضع گیری ها نشان می دهد دولتمردان نظام ایران از تبعات انتخاب ترامپ نگرانی دارند.فضای خوف و رجا هم میان دولتمردان و هم تحلیلگران و شرکت های خارجی بخوبی دیده می شود. به عنوان نمونه ریچارد نفیو طراح اصلی تحریم ها پس از پیروزی ترامپ گفت: ”با توافق اتمی با رژیم ایران خداحافظی کنید. احتمال کمی وجود دارد که برجام باقی بماند“.
این رسانه حکومتی می افزاید:فرانسوی ها که حساب بسیاری روی حضور در صنایع ایران بویژه صنعت نفت باز کرده بودند بیشتر از همه نگران هستند و فورا از واشنگتن خواسته اند تا تکلیف آنها را روشن کند. ... در همین رابطه خبرگزاری رویترز به نقل از تعدادی مقام دولتی ایرانی که نام هیچکدام را فاش نکرد، نوشت: پیروزی ترامپ در انتخابات ریاست جمهوری آمریکا، باعث تضعیف روحانی و نگرانی سرمایه گذاران خارجی خواهد شد. یک مقام ارشد در وزارت اقتصاد به این خبرگزاری انگلیسی گفت: «با پیروزی ترامپ، حتی شرکتهای اروپایی نیز برای سرمایه گذاری در ایران بیرغبت خواهند شد... بانک ها از جریمه های آمریکا ترس دارند و در زمان اوباما ریسک نکردند، که قطعا با احتمال چهره های ضد نظام در دولت ترامپ و غالب شدن جمهوری خواهان در کنگره و سنای آمریکا، این ریسک افزایش خواهد یافت».
رسانه حکومتی عصر نفت در ادامه مینویسد: «قانونگذاران جمهوریخواه در کنگره آمریکا در حال بررسی برخی اقدامات ممکن هستند. در میان محتملترین گزینهها، قانونی وجود دارد که بخشهایی از اقتصاد ایران را که از برنامه موشکهای بالستیک نظام ایران حمایت میکنند، هدف گرفته است که برخی از این بخشها بر اساس توافق هستهای از تحریم خارج شده بودند. همزمان با این گزارش ها، کمیته مقررات مجلس نمایندگان آمریکا، با توجه به انتخاب «دونالد ترامپ» به عنوان رئیسجمهور بعدی آمریکا و موضع متفاوت وی درباره ایران، پیشنویس طرحی را برای ممنوعیت فروش ۸۰ هواپیمای مسافربری به ایران آماده کرده است».