پاسدار علی لاریجانی رئیس مجلس رژیم در جلسه اعضای باند خود در مجلس گفت: تحلیلها و اظهارنظرها درباره رییسجمهور منتخب امریکا باید پختهتر باشد و از اظهارنظرهای شتابزده و قضاوت زودهنگام پرهیز شود. (اعتماد 24/8/95)
پاسدار رحیم صفوی، دستیار و مشاور عالی خامنهای نیز گفت: تحلیل من این است که رسانهها تأمل بیشتری در موضعگیری داشته باشند. (انتخاب 24/8/95)
روزنامه باند رفسنجانی به نام آرمان، خواهان دخالت شورای عالی امنیت رژیم جهت جلوگیری اظهارنظرهای باند خامنهای علیه ترامپ شد و نوشت: پیش بینی میشود که شورای عالی امنیت ملی سعی خواهد کرد که پیامهای منفی دلواپسان راتحت کنترل درآورد. بهطوری که فضای تحرک آمیز به نفع ترامپ از داخل ایران به وجود نیاید. بهترین هدیه به جمهوریخواهانی که کنترل کاخ سفید، سنا و کنگره را در آمریکا در دست دارند این است که پیام تهدید آمیز از داخل ایران به غربیها مخابره کنیم و راه برای تحریم نظام از طرف غربیها باز شود . این امید وجود دارد که در تمامی جناحها این درایت سیاسی به وجود آید که هدیه برجام را به تهدیدی به نفع ترامپ تبدیل نکنند.
(آرمان 24/8/95)
به رغم این توصیهها، رسانههای باند خامنهای همچنان دولت آخوند روحانی را به خاطر برجام مورد حمله قرار میدهند.
کیهان خامنهای پیشنهاد باند روحانی مبنی بر نزدیکی به اتحادیه اروپا برای مقابله با پیامدهای انتخابات آمریکا نوشت: اروپاییها در کنار آمریکا، «پلن بی» صهیونیسم مسیحی هستند نقشه اول و اصلی، بدون نقشآفرینی آنها امکانپذیر نیست. مرور بندهای مداخلهجویانه «سند راهبردی اروپا برای روابط با ایران» در زمینه حقوق بشر، انتخابات و احکام اسلامی مجازات و لزوم اجرای FATF و الحاق ایران به سازمان تجارت جهانی (برای مبارزه با گروههای تروریستی) و لزوم به رسمیت شناختن اسرائیل و نگرانی درباره برنامه موشکی نظام و لزوم آزادی زندانیان سیاسی و دوتابعیتی و... از چنین نقشهای حکایت میکند... مسئله، برجام و FATF و IPC نیست بلکه آن مرکزیتی است که برجامهای 1 و 2 و 3 و 4 را توجیه میکند و اضطراری مینمایاند. (کیهان 24/8/95)
سپاه پاسداران در خبرگزاری خود نوشت: با نگاهی به اسامی منتشر شده در رسانهها برای پست وزارت خارجه آمریکا باید گفت اکثر این نامها در یک موضوع اشتراک نظر دارند: «ضدیت شدید با (نظام ایران)». باب کورکر سناتور جمهوریخواه ایالت تنسی از جمله فعالترین سناتورهای آمریکایی در زمینه طرحهای ضد (حکومت ایران) در کنگره بوده و بانی و طراح بسیاری از طرحهای تحریم علیه تهران بوده است.نیوت گینگریچ، یکی از سیاستمداران نزدیک به (مجاهدین) در آمریکا محسوب میشود (او) در نشستی که چندی پیش در پاریس و به میزبانی (مجاهدین) برگزار شد, حضور یافته بود.
خبرگزاری سپاه پاسداران افزود:جان بولتون فردی به شدت ضد (نظام) محسوب میشود. مواضع او علیه (ما) تا حدی بوده که از او یک چهره همیشگی حاضر درنشستهای (مجاهدین) ساخته است. بولتون طی سالهای اخیر در بسیاری از سخنرانیها و یادداشتهایش... در حوزههایی از قبیل حقوق بشر, تروریسم و برنامه هستهای, از دولت باراک اوباما به دلیل برجام و عدم ایستادگی در برابر «جمهوری اسلامی» به شدت انتقاد کرده است.
فارس 23/8/95