قاسمی، سخنگوی وزارت خارجه رژیم گفت: تواناییهای دفاعی ما به هیچوجه قابل مذاکره و مصالحه نیست. (فارس 24/8/95)
روزنامه دستگاه قضایی رژیم نیز بیانیه اتحادیه اروپا را «بهانههای حقوقبشر اروپاییها در پسابرجام»! عنوان کرد و نوشت: این شورا در ادامه سیاستهای دوگانه خود مدعی شد: توان موشکی و وضعیت حقوقبشر در ایران نگرانکننده است. این شورا از افتتاح بیدرنگ دفتر هیات نمایندگی اتحادیه اروپا در ایران حمایت کرده و همچنین خواستار اجرای فوری مفاد پیمان ارگان بینالمللی مبارزه با پولشویی (اف.آ.تی.اف) شده است. (فارس 25/8/95)
سپاه پاسداران نیر در خبرگزاری خود نوشت: شورای اروپا بر تعهد روحانی برای بهبود حقوقبشر ایران تأکید میکند. با این وجود، این شورا همچنان نگران اوضاع حقوقبشر به ویژه در رابطه با استفاده مکرر از حکم اعدام علیه جوانان و متهمان مواد مخدر است. (فارس 25/8/95)
شورای اتحادیه اروپا با انتشار یک بیانیهی ده مادهیی رژیم آخوندی را به اجرای کامل برجام، رعایت حقوقبشر و دست کشیدن از سیاستهای مداخلهجویانه در سوریه و کشورهای منطقه و همچنین برنامه موشکی خود فراخواند.
شورای اروپا ضمن حمایت از باز شدن دفتر اتحادیه اروپا درتهران، نسبت به اعدامهای فزاینده و نقض گسترده حقوق بشر در ایران ابراز نگرانی کرده می افزاید: وضع حقوق بشر در ایران همچنان مایه نگرانی است, این مسئله بویژه در مورد استفاده مستمر از مجازات اعدام در مورد نوجوانان و مجرمان مواد مخدر صادق است. اتحادیه اروپا با استفاده از مجازات اعدام در همه شرایط مخالف است. این شورا همچنین از (حکومت ایران) می خواهد تا با گزارشگر ویژه سازمان ملل همکاری کند و به وی اجازه دسترسی دهد.
این بیانیه میافزاید: شورای اروپا نگرانی خود را از افزایش تنش ها در منطقه اعلام می دارد و از راه هایی که به فضای منطقه ای سازنده تر کمک می کند حمایت می کند. بسیار مهم است که (حکومت ایران) گام های ملموس و سازنده ای بردارد... شورای اروپا نگرانی خود را از افزایش قوای نظامی در منطقه, از جمله برنامه موشکی (رژیم) ایران ابراز می دارد و از این کشور می خواهد از فعالیت هایی که ممکن است به افزایش بی اعتمادی بینجامد پرهیز کند, فعالیت هایی مانند آزمایش موشک های بالستیک که با قطعنامه ۲۲۳۱ شورای امنیت سازمان ملل همخوانی ندارد و اظهارنظرهای مرتبط در این زمینه.
شورای اروپا در بیانیه خود خواستار توقف حمله علیه غیر نظامیان، پرسنل سازمانهای بشر دوستانه و کارکنان پزشکی و همچنین حمله به زیرساختهای غیر نظامی و تاسیسات گروههای بشردوستانه و دسترسی نامحدود گروههای بشردوستانه به تمامی مناطق سوریه شد و در رابطه نقش رژیم آخوندی بعنوان اولین حامی دیکتاتور سوریه را گوشزد کرد
شورای اروپا در این بیانیه ضمن استقبال از تن دادن رژیم به مفاد توافق هسته ای، خواستار تصویب پروتکل الحاقی توسط رژیم آخوندی شد و بر ضرورت پیوستن رژیم به معاهدات بینالمللی تأکید کرد و افزود: این شورا از تصمیم و تعهد (رژیم) ایران برای پیوستن به ارگان بینالمللی مبارزه با پولشویی، مقابله با مسائل مربوط به تأمین مالی تروریسم استقبال می کند و از (حکومت) ایران می خواهد که این تصمیم را سریع و به موقع اجرایی کند.