شیب تند گرانی در ایران بحدی است که با نزدیک شدن موعد برگزاری نمایش انتخابات در دیکتاتور ولی فقیه، یک سایت حکومتی از نوع «خزنده» و «بی صدای» آن پرده برداشت؛ بنابراین گزارش، آخوند روحانی در سکوت کامل خبری و بدون هیچگونه اطلاع رسانی، با اخذ مجوز از شورای اقتصادی حکومت «اقدام به افزایش ۱۰ تا ۲۰ درصدی قیمت برق مصرفی مشترکان خانگی، تجاری، صنایع و عمومی» کرده است.
این حرکت تورم زا رژیم آخوندی در حالی است که بنابرداده ها و تا پیش از این اقدام، حکومت دوبار دست به افزایش شدید برق زده بود. نخستین باردر اسفند سال ۹۲ با افزایش «۲۴ درصدی» و برای بار دوم نیز در اسفند سال بعد با افزایش «۱۰ درصدی» برای مشترکان خانگی.
این گزارش در ادامه به اقدام اخیر وزارت نیرو در دولت روحانی پرداخته و می افزاید: «وزارت نیرو همچنین مرداد ماه امسال به نمایندگی از دولت یازدهم با اخذ مجوزی از شورای اقتصاد و به صورت چراغ خاموش اقدام به افزایش ۱۰ تا ۲۰ درصدی قیمت برق مشترکان خانگی، تجاری، صنایع و عمومی کرده است.
نکته قابل توجه درباره افزایش قیمت برق مشترکان آن است که مرداد ماه امسال دولت و وزارت نیرو بدون هیچ گونه اطلاع رسانی اقدام به افزایش قیمت برق مشترکان کردهاند که این سیاست گرانیها بر خلاف سیاستهای کلی اصلاح الگوی مصرف انرژی که مورد تایید مجلس بوده انجام گرفته است.» (خبرگزاری حکومتی مهر ۱ آذر ۱۳۹۵)
افزایش بهای انرژی و بویژه برق، گاز و سوخت و مایحتاج عمومی در حاکمیت غارتگر ولی فقیه در حالی صورت می گیرد که متولیان رژیم آخوندی با پنهان کاری هرگونه افزایش قیمت ها را در عوامل خارجی و یا وجود «دست های مرموز» معرفی کرده و سعی در القاء این نکته دارند که گوئیا «محتکران» تنها عامل گرانی و تورم می باشند.
اما نیم نگاهی به واقعیت های بازار و تحولات بازرگانی و به موازات سیاست های مخرب رژیم آخوندی در زمینه تولید تورم، نشان می دهد که به یقین ورشکستگی رژیم، تحولات ارزی، ناتوانی دستگاه های اجرائی و نبود سیستم کنترل و نظارت برباندهای چپاول گرآخوندی، شکست طرح حذف یارانه ها، محوری ترین عوامل برای ضریب زدن به گرانی و تورم در جامعه می باشند.
همچنین در رابطه با افزایش بی رویه قیمت ها برای سایر اقلام مورد نیاز مردم سایت حکومتی اقتصاد ایران آنلاین (۲۶ آبان ۱۳۹۵) در مطلبی از جمله می نویسد: «گزارشهای رسمی دولت نشانگر آن است که در هفته منتهی به ۲۱ آبانماه، گروههای کالایی چای، قند و شکر، گوشت قرمز، روغننباتی، سبزیهای تازه، میوههای تازه و تخممرغ نسبت به هفته قبل از آن، با افزایش قیمت مواجه شدند. بر اساس آمارهای بانک مرکزی، تخممرغ با ۱.۱ درصد، میوههای تازه ۰.۷ درصد، سبزیهای تازه ۴.۹ درصد، گوشت قرمز ۰.۱ درصد، قند و شکر ۰.۱ درصد، چای ۱.۳ درصد و روغننباتی ۰.۱ درصد افزایش قیمت» را تجربه می کنند.