روز سه شنبه ۲۸ دی (۱۷ژانویه) کنفرانسی زیر عنوان «تحولات خاورمیانه، رویکرد فرانسه و اروپا» در سالن ویکتورهوگوی پارلمان فرانسه تشکیل شد. در این جلسه که خانم مریم رجوی، رئیس جمهور برگزیده مقاومت ایران، سخنران اصلی بود، علاوه بر شماری از نمایندگان پارلمان فرانسه، از جمله دومینیک لوفور، میشل ترو، بریژیت، پاسکال دگیلهم، فیلیپ گوسلن و فدریک رایس، آمباسادور بلومفیلد دستیار پیشین وزیر خارجه آمریکا، دکتر ویدال کواداراس معاون پیشین پارلمان اروپا سخنرانی داشتند.
سخنرانان بر نقش فاشیسم دینی حاکم بر ایران به مثابه عامل اصلی جنگ و بحران و نا امنی در منطقه تأکید کردند و اتخاذ یک سیاست قاطع در مقابل رژیم آخوندی از سوی اروپا و آمریکا را لازمه استقرار صلح و دموکراسی در این منطقه توصیف کردند. آنها از فرانسه خواستند با تلاش برای خلع ید از سپاه پاسداران و شبه نظامیان وابسته به آن از سوریه و عراق، نقش رهبری کننده خود را در منطقه ایفا کند.
خانم رجوی در سخنرانی خود گفت با مرگ رفسنجانی که در ۳۸ سال گذشته، نقش تعیینکنندهیی در سرکوب و صدور تروریسم و تلاش برای دستیابی به بمب اتمی داشت یکی از دو پایه رژیم فروریخت و رژیم در تمامیت خود ضعیفتر و به سرنگونی نزدیکتر شد. خامنهای و هارترین باندهای رژیم به سمت شدت بخشیدن به سرکوب و صدور افراطیگری و تروریسم حرکت میکنند، به خصوص که از قیام مردم در آستانه نمایش انتخابات ریاست جمهوری در ماه مه امسال به شدت وحشت دارند.
وی با اشاره به گسترش اعتراضات و تظاهرات کارگران، معلمین، پرستاران،دانشجویان و خانوادههای زندانیان سیاسی، گفت: توافق اتمی از نظر اقتصادی تنها جیب سران رژیم و پاسداران را پر می کند و ماجراجوییهای مرگبار آنها در سوریه و منطقه را تأمین مالی می کند. این رژیم منبع اصلی گسترش تروریسم و بیثباتی در منطقه است و برای نجات خودش از سرنگونی محتوم به کشتار مردم سوریه مشغول است. روز ۱۶دی ( ۵ژانویه) امسال خامنه ای برای چندمین بار گفت: اگر در سوریه نمی جنگیدیم «باید در تهران, فارس, خراسان و اصفهان جلوی آنها را میگرفتیم». بازنده اصلی آتشبس و صلح در سوریه رژیم ایران است. این رژیم به کمتر از حفظ بشار اسد در قدرت رضایت نمیدهد. لازمه صلح اخراج رژیم از سوریه است. تا وقتی که پاسداران و شبهنظامیانش در سوریه حضور دارند، هیچ راه حل سیاسی وجود ندارد.
خانم رجوی گفت: رژیم ایران روی بی عملی و مماشات غرب حساب باز کرده تا افراطگرایی خود را تحت نام اسلام، صادر کند. سیاستی که از جنگ عراق در ۲۰۰۳ ابعاد فاجعه باری به خود گرفته است، من به قاطعیت در مقابل فاشیسم دینی حاکم بر ایران فرا می خوانم و از رهبران سیاسی در اتحادیه اروپا و آمریکا می خواهم روی رژیم آخوندها حساب باز نکنند آنها به گذشته تعلق دارند.
دبیرخانه شورای ملی مقاومت ایران
۲۸ دی ۱۳۹۵ (۱۷ژانویه ۲۰۱۷)