وی گفت: «وقتی مرگ ندا آقا سلطان در ایران رخ داد، بلندپایگان جامعه بینالمللی اولویتهای دیگری در مورد ایران داشتند… در نهایت مرگ ندا [و رویاهای مردم ایران نادیده گرفته شد و برآورده نشد».
نیکی هیلی افزود: «سازمان ملل، مانند هر نهاد دیگری، باید با موج فزاینده نارضایتی همصدا باشد. من به سازمان ملل آمدهام تا به مردم آمریکا نشان دهم سرمایهگذاری ما در این نهاد چه اهمیتی دارد. و وقتی من از ارزشها سخن میگویم، منظورم در درجه اول بودجه نیست، منظورم این است که سازمان ملل به ابزاری مناسب برای تبلیغ ارزشهای ما تبدیل شود. اگر ما نتوانیم صدای کسانی مانند محمد بوعزیزی در تونس و ندا آقاسلطان در ایران باشیم، در آنصورت اصلا کاری نداریم که اینجا انجام بدهیم».
نیکی هیلی افزود: «برای من حقوق بشر، قلب ماموریت در سازمان ملل است. و به همین دلیل است که من قصد دارم بخشی از فعالیتهای خود را (به عنوان رئیس دورهای شورای امنیت) به قرار دادن موضوع حقوق بشر در اولویتهای شورای امنیت معطوف کنم».
به گفته نیکی هیلی شورای امنیت سازمان هرگز نشستی نداشته که به طور مشخص بر موضوع حقوق بشر متمرکز باشد و این وضعیت باید تغییر کند.
وی میگوید در سوریه، حکومت اسد با کمک رژیم ایران و روسیه مسبب وضعیت فعلی در مناطقی مانند حلب هستند. «جنایتهای اسد» و نقض حقوق بشر در سوریه به مشکلات دیگری مانند بحران پناهجویان نیز انجامیدهاست.آمریکا به موضوع سوریه باز میگردد و موضوع رفتن اسد مطرح خواهد شد».
سفیر آمریکا در سازمان ملل گفت: «صلح و امنیت بدون حقوق بشر تامینشدنی نیست». زمان آن رسیده تا شورای امنیت بر رابطه میان حقوق بشر و امنیت متمرکز شود.