آنها نوشتند تحریمهای جدید در ادامه برجام، اکنون برنامه موشکی و نقض حقوق بشر راهم زیر ضرب برده است.
در جـریان حملات باند ولی فقیه ارتجاع به حسن روحانی و باندش بخاطر تنگ تر شدن حلقه تحریم ها به گردن رژیم، به گوشه هایی از انزوای جهانی و منطقه یی رژیم و وضعیت در هم شکسته اقتصادی و جام های زهر بعدی در پیش روی نظام اذعان شده است.
روزنامه حکومتی وطن امروز در مورد سه رشته تحریم شامل لایحه S۷۲۲ که تحریم کامل نهاد سپاه پاسداران است و یک تحریم ویژه محسوب می شود و بلوکه شدن ارز پتروشیمی متعلق به رژیم در چین و خیز تحریمی جدید در باره بسته شدن حساب های نظام در هالک بانک ترکیه، نوشته است: «این سه تحریم باعث تعمیق اثر تحریمهای قبلی می شود. به بیان دیگر با گسترش تحریم برنامه موشکی، به سپاه، سپاه قدس، مسائل حقوق بشری و برنامه کمک به محور مقاومت، یک لایحه کامل تحریمی اضافه میشود». این روزنامه در پایان خطاب به دولت حسن روحانی می پرسد: «فارغ از سناریونویسیهای محتمل سیاسی، آیا دولت در مقابل این کلاف در هم پیچ اقتصادی راهی دارد؟».
کیهان خامنه ای با اشاره به تحولات منطقه یی نوشته است «مقطع زمانی کلیدخوردن تحریمهای تازه مهم و قابل تامل است، چرا که کمتر از یک هفته پس از برگزاری انتخابات ریاست جمهوری در ایران و سفر دونالد ترامپ به غرب آسیا صورت گرفت». کیهان سپس می پرسد: «حال که آمریکاییها اینچنین شمشیر را برای نظام از رو بستهاند، در مقابل چه باید کرد؟». پاسخ کیهان خامنه ای به این سوال لاعلاجی نظام را برجسته کرده است. کیهان نوشته “نخست آنکه واکنشها به کلید خوردن تحریمهای جدید باید یکپارچه و جدی باشد. نکته دوم عمل به مرّ قانون است. حتی تعداد قابل توجهی از سیاستمداران و تحلیلگران آمریکایی نیز معترفند که در صورت وضع تحریمهای جدید، چیزی از برجام باقی نخواهد ماند». (یادداشت روز کیهان- ۹ خرداد- تحریمهای جدید و رویاهای آمریکایی)
روزنامه ارگان بسیح وابسته به سپاه پاسداران هم سوز و گداز کرده است که «امروز اگرچه بهزعم اکثریت مطلق کارشناسان و صاحبنظران داخلی و خارجی، برجام، نافرجام و در دستیابی به اهداف مورد نظر کاملاً عقیم و ناکام بوده است، اما مستند به شعارهای انتخاباتی و قرائن و شواهد موجود، متأسفانه همان خط و رویکرد بیفرجام و خسارتبار و ضرورت مذاکره با شیطان اکبر و طاغوت اعظم، به عنوان نسخه عملیاتی دولت دوازدهم در سایر زمینهها نظیر قدرت موشکی و وضعیت حقوق بشر در ایران و حمایت از جنبشهای آزادیبخش (حزبالله، حماس و...) تجویز و مورد تأکید قرار گرفته است». (روزنامه جوان-۹ خرداد- مقاله دولت دوازدهم ناگزیر از اصلاح رویکرد است)