واشینگتن تایمز مینویسد: (۴۶ قانونگذار آمریکایی از هر دو حزب)... به دولت آمریکا و متحدان ایالات متحده فراخوان می دهند که قتل عام (۶۷) را بهطور علنی محکوم کنند. آنها به ملل متحد فراخوان میدهند که یک کمیسیون تحقیق برای قرار دادن مسئولان این جنایت در مقابل عدالت تشکیل بدهد.
(قطعنامة شمارة ۱۸۸ تأکید میکند:) مصطفی پورمحمدی، وزیر دادگستری فعلی روحانی از جمله مسئولان قتل عام (۶۷) است. به گفتة عفو بینالملل، اکثر قربانیان، اعضای جنبش اصلی اپوزپسیون ایران، سازمان مجاهدین خلق ایران بودند.
واشینگتنتایمز سپس بخشهایی از متن قطعنامة ۱۸۸ و امضاکنندگان آنرا درج کرده است؛ در این قطعنامه از جمله آمده است:در مجلس نمایندگان مایکل مک کال (رئیس کمیتة امنیت داخلی) و اد رویس (رئیس کمیتة امور خارجی)، الیوت انگل (رئیس دموکراتها در کمیتة امور خارجی)، (نمایندگان) کامستاک، مک کلینتاک، پیت سشنز (رئیس کمیتة قوانین)، کیتینگ، شرمن، یانگ و جودی چو، قطعنامة حاضر را ارائه کردند که به کمیتة امور خارجی تحویل داده شد:
طی یک مقطع ۴ ماهه در سال ۱۹۸۸ میلادی حکومت جمهوری اسلامی ایران دست به اعدام وحشیانه و جمعی هزاران زندانی سیاسی زد؛ این قتلعام به دنبال صدور یک فتوا توسط خمینی... به اجرا درآمد که هدفش سازمان مجاهدین خلق ایران بود...
کسانی که مسئولیت مستقیم در این کشتارهای دستهجمعی داشتند، شامل مقامهای ارشد حکومت کنونی ایران هستند؛
در یک نوار صوتی اخیراً فاششده، آیتالله حسینعلی منتظری جانشین اصلی (وقت) خمینی تلاشهای رژیم را برای هدف قرار دادن سازمان مجاهدین خلق ایران مورد اشاره قرار داده و گفته است که کشتارهای جمعی سال ۱۹۸۸ «بزرگ ترین جنایتی است که در دوران (حکومت) جمهوری اسلامی صورت گرفته که تاریخ بهخاطر آن ما را محکوم خواهد کرد».