اعترافات تکان دهنده علی فلاحیان وزیر سابق اطلاعات رژیم در مورد قتل عام ۶۷

بنا بر تصریح خمینی، محاکمه مخالفان معنی ندارد و حکم مجاهدین و گروههای مخالف اعدام است


•    حکم قتل عام زندانیان مجاهد در سال ۶۷ از قبل توسط خمینی صادر شده بود
•    مأموران اطلاعات در داخل و خارج ایران در پوش خبرنگار و بازرگان کار می کنند

علی فلاحیان، وزیر سابق اطلاعات رژیم در مصاحبه با تلویزیون اینترنتی آپارات گفت: «در رابطه با مجاهدین و تمام گروههایی که محارب هستند حکم حکم اعدامه ...اصلا امام فرموده... حکمش اعدامه... آقای موسوی (تبریزی) که دادستان کل انقلاب بود می گفت اصلا محاکمه نمی خواد... معنا نداره ما محاکمه بکنیم... امام مرتبأ تأکید داشت که اینها مواظب باشید از دست تون در نروند... امام همیشه به تأکید می گفت احتیاط از این طرف بکنید... اینها حکمشون همیشه اعدامه. اصلا حکم ولایی ایشون بود چه قبل این جریان ۶۷ و چه بعد».

اظهارات فلاحیان در حالی است که موضوع قتل عام ۳۰ هزار زندانی سیاسی در تابستان ۱۳۶۷ و جنبش دادخواهی شهیدان این قتل عام در ماههای اخیر به یک معضل فزاینده برای تمامیت رژیم ملایان تبدیل شده است. علی خامنه ای، رهبر رژیم در ۱۴ خرداد شخصا وارد صحنه شد و ضمن ابراز هشدار نسبت به اوجگیری جنبش دادخواهی گفت:«کسانی که اهل فکر اند اهل تأمل اند راجع به دهه ۶۰ قضاوت می کنند جای شهید و جلاد عوض نشود».

فلاحیان در پاسخ به این سوال که قربانیان قتل عام سال ۶۷ در حال گذراندن دوران محکومیت خود بودند، گفت: «این اولا تو ذهن باشه که حکم اینها اعدامه حتی اگر حاکم شرعی هم حکم به اعدام نداده باشه خلاف کرده... پس این یاد همه مون باشه که منافق محارب حکمش اعدامه این فتوای هم امام بود هم حکمش... بحث بود که چه اونهاشون که اعدامی بودند و اعدام نشدند و چه اونهایی که اعدامی بودند ولی حکم اعدام نگرفتند یک گروهی؛ امام که نظرشون بود چرا نگه داشتید».

این سر دژخیم اعتراف کرد که بسیاری از دستگیر شدگان صرفا به خاطر توزیع نشریه یا تهیه تدارکات و مواد غذایی برای هواداران مقاومت اعدام شدند. او گفت: «وقتی که کسی عضو یک جریان یک لشگری هست اون لشگر که مسلحانه داره می جنگه حالا چه مسلح باشه اون فرد چه نباشه...حالا یک کسی ممکنه بره امروز برای این خونه تیمی نون بخره. یکی بره مثلا امکانات دیگه تهیه کند... بالاخره جزو اینهاست».

فلاحیان با لودگی مشمئز کننده آخوندی گفت که بسیاری از مأموران وزارت اطلاعات در پوش خبرنگاری فعالیت می کنند. او گفت “وزارت اطلاعات پوشش لازم داره. برای جمع آوری اطلاعات چه در داخل و چه در خارج, یعنی مثلا ما که یک مأمور اطلاعاتی نمی فرستیم بره فرض کنید المان یا آمریکا یا روسیه که بگه خوب من از وزارت اطلاعات هستم لطفا اطلاعات تون رو به بنده بدهید. در پوشش کارهای بازرگانی یا بیشتر شغلهای خبرنگاری. خبرنگارها خیلی هاشون عوامل اطلاعاتی هستند... در آمدی که نداره خبرنگاری باید با یک سرویسی (همکاری کند)».

علی فلاحیان، سردژخیمی است که در تمام هشت سال ریاست جمهوری رفسنجانی (۱۹۸۹ تا ۱۹۹۷) در راس وزارت اطلاعات قرار داشت و به خاطر نقش مستقیمش در ترورهای خارج کشور تحت تعقعیب بین المللی است.

ژاک آنتوان، قاضی تحقیق سوئیسی در ۲۰ مارس ۲۰۰۶ برای او به واسطه طراحی و دخالت مستقیم در ترور دکتر کاظم رجوی، نماینده مقاومت ایران در ژنو که در ۲۴ آوریل سال ۱۹۹۰ در حومه ژنو توسط رژیم ملایان ترور شد، حکم جلب بین المللی صادر کرد.

انترپل در سال ۲۰۰۷ فلاحیان را به خاطر نقش او در بمب گذاری مرکز یهودیان در بوئنس آیرس که منجر به کشته شدن ۸۵ نفر گردید در لیست اصلی ترین نفرات تحت تعقیب بین المللی قرار داد.

دبیرخانه شورای ملی مقاومت ایران
۲۷ تیر ۱۳۹۶(۱۸ ژوییه ۲۰۱۷)