کشمکش باندهای حکومتی برسر کابینه دور دوم آخوند روحانی در مجلس آخوندی

آخوند روحانی در سخنرانی در مجلس رژیم بعد از ارائه فهرست وزیران پیشنهادی کابینه خود، از ولی فقیه ارتجاع و وزیران دادگستری قبلی و پیشنهادی فعلی خود که از عاملان جنایت علیه بشریت در جریان قتل عام هزاران زندانی سیاسی در دهه ۶۰ بودند، دفاع کرد.

وی سرخوردگی و اظهارات عناصر باند خودش از بابت تن دادن به فشارهای ولی فقیه ارتجاع را شایعه نامید و به نحو مضحکی مدعی شد فهرست اعضای کابینه را به دلیل رفاقتی که با خامنه ای داشته به او داده و  فشاری روی او نبوده است.

وی گفت: «هیچ فشاری بر رییس جمهور در این زمینه نبوده و شایعاتی که نسبت به اینکه لیست وزرا با مقام معظم رهبری در میان گذاشته شده, شایعه درستی نبوده است.
 من اونچه  در دولت دوازدهم عمل کردم عیناً همانگونه که در دولت یازدهم در چهار سال پیش هم عمل کردم, رهبری معظم انقلاب به عنوان رهبر, به عنوان بزرگ  ما و به عنوان کسی که بنده ۵۰ سال است با او رفاقت دارم و به او ارادت می‌ورزم, معمولاً همه مسایل مهم ام را با ایشان شور میکنم و ایشان هم با کمال محبت, آنچه که مصلحت کشور است, تذکر می‌دهند. بنابراین معرفی وزرا کاملاً در چارچوب قانون اساسی است».



آخوند روحانی درعین حال که مدعی بود در تعیین افراد کابینه اش دست باز داشته، گفت: «خیلی دلم می‌خواست در دولت دوازدهم سه زن را به عنوان وزیر معرفی کنم, افرادش را هم در نظر گرفته بودم جایگاه‌هایشان هم در نظر گرفته شده بود حالا به هر حال از تفصیلش بگذریم که نشد ان شاء‌الله در دوره‌های بعد و فرصت‌های بعد...».

مجتبی ذوالنور یکی از اعضای مجلس ارتجاع روی همین تناقض گویی روحانی انگشت گذاشت و گفت: «جناب آقای رئیس جمهور امروز حدود ۹ و ۲۰ دقیقه فرمودند در تعیین کابینه هیچ فشاری بر من نبوده, حدود ۹ و ۴۰ دقیقه فرمودند, سه وزیر زن من پیش بینی, سه کاندیدا معرفی کرده بودم ولی به عللی و در اثر فشارها نشد که این اتفاق بیفته. اگر بنا است در ۲۰ دقیقه حرف عوض شود, چگونه به مطالبات باید پاسخ داد...». 

مجتبی ذوالنور اظهاراتش متناقض و دو پهلوی آخوند روحانی در خصوص اینترنت و کنترل فضای مجازی را مورد حمله قرار داد و گفت: «چه کردید برای عرصه فرهنگ. حق مردم ما اینترنت به وضع فعلی نیست. چرا شبکه ملی را سامان نمیدهید, بعد از چند سال زمانش نرسیده. قاضی طرف را محاکمه می کرد که چرا طلب فلانی را نمیدی, گفت آقای قاضی ۱۰ ساله بهش میگم به من یک هفته وقت بده تا طلبت را بدم, این وقت را به من نمیده. ۴ سال را کافی نبود که ما شبکه ملی را فعال کنیم که سم وارد جریان خون جامعه نشود».

هنگامی که آخوند روحانی در تمجید از دستاوردهای خودش سخنرانی می‌کرد، مجلس رژیم دچار همهمه شد به طوری که لاریجانی حرفهای او را قطع کرد و گفت:‌ «امروز, دیگر کسی نمی‌تواند از انزوای ایران و ائتلاف جهانی علیه ایران سخن بگوید؛ امروز, دیگر کسی از آشفتگی در اقتصاد ایران و تورم ۴۰ ‌درصدی و کاهش تولید ملّی و توقف اشتغال‌زایی سخن نمی‌گوید».

علی لاریجانی افزود: یک لحظه آقای رئیس جمهور اجازه بفرمائید, دوستان در صندلی های خودتون مستقر باشید بفرمائید آقایون آقایون بفرمائید بفرمائید آقایون در صندلی هاتون مستقر باشید. عزیزان هم از این قسمت بالا بفرمائید پائین بفرمائید نظم رو رعایت بکنید آقایانی که تو این راهرو هم ایستادند بفرمائید بنشینید روی صندلی هاتون بفرمائید آقایون دیگه اسم نبرم بفرمائید عزیزانی که اینطرف ایستاده اند بفرمائید در صندلی هاتون بنشینید بفرمائید دیگه آقایون آقایانی که اون انتها ایستاده اند بفرمائید... آقای پور ابراهیمی بفرمائید...». 

در آشفته باز مجلس آخوندی و در واکنش به تمسخر و حملات باند خامنه ای به روحانی، کواکبیان در حمایت از رئیس جمهور ارتجاع باند رقیب را مورد حمله قرار داد و گفت آنها در حالی برجام را زیر علامت سوال می برند که خامنه ای خودش دنبال آن بوده است و نباید مجلس را با منبرهای نماز جمعه اشتباه بگیرند.

وی ادامه داد: «فکر می کنند خطبه های قبل از نماز جمعه است, اینجا مجلس هست و مجلس باید جوری بحث بشه حول محور برنامه هایی که واقعا اعلام شده, اینکه ما بگیم برنامه های سکولار هست یا معنای سکولار را نمی دانیم یا متوجه نیستیم در راس این نظام مقام معظم رهبری هستن».

وی افزود: «ما برجام رو چرا زیر سوال می بریم, عزیزان ۲۴۰ نفر ما اینجا رای دادیم برای مقابله با آمریکا تو روزنامه ها تیتر کردند, چرخ پنچر تو مجلسه, یعنی به همه شما ۲۹۰ نفر توهین کردن, یعنی ما اینجا می خواستیم چرخ پنچر رو درست بکنیم, بحث من این است که اگر برجام به کلی غلط است در راس نظام مقام ولایت فقیه قرار داره, چطور گفت سند ۲۰۳۰ را بردارید همه تابع شدند, الان هم بگه برجام بی برجام, شما اگر تابع ولایت فقیه هستید, حتما باید تایید کنید برجام را شخصیتی که مثل دکتر ظریف در کنار حاج قاسم سلیمانی پا به پا در جهت منویات نظام دارند حرکت می کنند».

آخوند روحانی ضمن اعتراف به بحرانهای اقتصادی و اجتماعی، راه حل بحرانهای حاکمیت عقب‌نشینی با الگوی برجام و تن دادن به جام زهر های بعدی است گفت: «کشور ما امروز با مشکلاتی در حوزه‌هایی نظیر نظام بانکی, بودجه دولت, صندوق‌های بازنشستگی و آب و محیط زیست مواجه است. عدم توجه کافی به عمق این مسایل در مقطع کنونی می‌تواند دستاوردهای بزرگ نظام جمهوری اسلامی ایران را در حوزه‌های گوناگون با آسیب مواجه کند.
انباشت مشکلات ذکر شده, ما را به این جمع‌بندی رسانده که تغییر در شیوه‌ی اداره‌ی اقتصاد کشور, یک الزام است
 ما اینک با این واقعیت مواجهیم که درآمدهای بالاتر از ۱۰۰ میلیارد دلار سال‌های نیمه دوم دهه ۸۰, فعلاً تا چند سال دیگر, در دسترس نخواهد بود.
فصل نوینی در سیاست خارجی ایران آغاز شده, ایران برجام را... توافقی برد - برد و متوازن می داند...
ایران به تعهدات خود پای‌بند است و هر تخلفی را از جانب دیگران به جد پیگیری خواهد کرد و به تناسب پاسخ خواهد دادترانزیشن حالا میگویند که چرا فلان بانک بزرگ نمیآید سرمایه گذاری کند, میپرسیم آن بانک بزرگ کی است؟ میگویند میدانیم که ۶۰ درصد سرمایه اش مال آمریکاییها است. خوب بابا از اول تکلیف ما را روشن کنید. شما میخواهید ما تحریم هسته ای را برداریم که برداشتیم, اگر میخواهید همه تحریمها با جهان را حل کنیم, اهلا و سهلاً, به ما اجازه بدهید, با ما کمال جدیت و با کمال قدرت میرویم و موفق هم خواهیم شد».



آخوند روحانی در بخش دیگری از سخنانش به بن بست لاینحل مالی و بانکی رژیم اشاره کرد بدون این که از ارگان جهانی ضد پولشویی نام ببرد، خطا ب به وزیر دارایی خودش، به مجلس و باند رقیب گوشزد کرد که باید ضوابط اف آ تی اف تن داد و الان با پولشویی و حمایت مالی از تروریسم نمی شود مشکل بانکی را حل کرد. 



وی گفت:‌ «اولین خواست من از ایشون مبارزه قاطع با پولشویی است و فسادهای سازمان یافته در مسائل مالی پولی بانکی ما نیازمند هستیم همه مقررات و آئین نامه هایی که در زمینه پولشویی و مسائل مالی تروریزم هست بدقت بعنوان اولویت این وزارتخانه اجرایی و عملیاتی بشه نباید ما بگونه ای باشیم که کشور دیگری به ما سفارش کند برای مبارزه با پولشویی ما باید پیشگام باشیم در این مسئله کسی نباید به ما سفارش کنه برای مبارزه مالی با تروریزم ما باید پیشگام باشیم».

 
آخوندروحانی هم چنین به مخاصمات بین وزارت اطلاعات و ارگانهای اطلاعاتی سپاه پاسداران پرداخت در حالی که از دولت با تفنگ خواهان مراعات حال دولت خودش می شد، به اقدامات متوازی ارگانهای اطلاعاتی و سرکوبگر رژیم  اعتراف کرد.

وی گفت:‌ «دستگاه اطلاعاتی دیگر هم اگر داریم, باید خودشان را با وزارت اطلاعات هماهنگ کنند؛ این قانون است. این قانونه این جزو قوانینی است که باید اجرا شود نه اینکه یک دستگاهی بیاید با خواهش بین این دستگاهها هماهنگی درست کند. حالا اصل اطلاعات موازی اشکالاتی که دارد سر جای خودش, نمیخواهم وارد بحثش شوم.
در فضای سایبری اشراف اطلاعاتی تون رو باید ببرید بالا, از این فضا سوءاستفاده میشود».