امیر خجسته عضو مجلس اخوندی: «در یک روز ۳۳۰۰ کانتینر وارد کشور میشه و کارخانه های ما رو و صنعت ما رو و تولید ما رو فلج میکنه جلوی اینها رو بگیریم؛ زمانیکه مفاسد اقتصادی همه می بینیم که مثل اژدهای هشت سر بیرون می آید از هر جا میزنی از جای دیگه بیرون می آید این بحث مفاسد اقتصادی جدی است شبکه ای شده...
در رابطه با صندوق بازنشستگی شرایط بسیار بدی رو صندوق بازنشستگی در کشور داره ۱۴ میلیون حقوق بگیر ۴۰ میلیون نفر اعضای خانواده در این صندوق سهام دارند».
لاهوتی عضو مجلس آخوندی: شما هم میدانید یک عده آدمهای صاحب منافع که در دستگاه های دولتی نفوذ دارند و در دستگاه های دولتی هم یک عده هستند که منافع اونها رو بر منافع ملی کشور ترجیح میدهند شما میدانید گندم وارد کردند با قیمت پائین تر به شما فروختند.
در ادامه مخاصمات درونی رژیم بر سر برجام، کیهان خامنهای نوشت: برجام معجزهای نکرد و تحریمها یا نرفت یا به بهانههای دیگر برگشت. دولت با چالشهایی نظیر افزایش وحشتناک و به شدت نگران کننده نقدینگی، حدود چهار برابر شدن هزینههای جاری، تشدید پرشتاب نرخ بیکاری، بیدار شدن غول تورم و دو رقمی شدن اندک اندک آن مواجه است.
کیهان خامنهای همچنین زنگنه وزیر نفت کابینه روحانی را «شاگرد اول استیضاح» نامید و نوشت اختلاف در دولت روحانی باعث حذف طیبنیا وزیر اقتصاد شده ویماری، علت برکناری او نیست.
تاجگردون رئیس کمیسیون برنامه و بودجه مجلس رژیم نیز گفت: برخی اختلاف نظرها درکلیت تیم اقتصادی دولت اجازه نمیداد که از طیب نیا حداکثر استفاده صورت بگیرد.
اعترافات رسانههای رژیم در بحبوحه بررسی صلاحیت وزیران پیشنهادی دولت آخوندی درباره وضعیت بحرانی سیاسی، اقتصادی و اجتماعی رژیم جلب میکنیم.
«اوضاع رو به قهقرا» «ناکارآمدی» و «فقدان نتیجه بخشی مطلوب» و «برباد رفتن امیدها» با «ترکیب کابینه موجود» ارزیابی مهره ها و رسانه های حکومتی از دولت جدید حسن روحانی و چشم انداز چالشهای نظام است.
کیهان خامنه ای از جمله نوشته است« پیشبینی میشود در آیندهای نه چندان دور، اتفاقات ناخوشایندی در عرصه زندگی مردم رخ بدهد. اوضاع کابینه آنقدر خراب است که بیمنطقترینها هم نمیتوانند از آن دفاع کنند!چند روز قبل صادق زیباکلام درخصوص نقاط قوت و ضعف کابینه پیشنهادی روحانی با لحنی تحقیرآمیز گفته بود: من هیچ نقطه قوتی در کابینه نمیبینم... حتی اصلاحطلبان حامی دولت و کسانی که در ایام انتخابات با تمسک به انواع دروغها و پنهانکاریها، سعی در شکلدهی به افکار عمومی داشته و باعث رایآوری روحانی شدهاند، از همین حالا هیچ امیدی به کابینه روحانی نداشته و معتقدند اوضاع رو به قهقرا خواهد رفت!.
روزنامه جوان وابسته به سپاه پاسداران در جنگ باندی به ماهیت چپاولگر مهره های دولت روحانی اشاره کرده و افزوده است:« یکی از چالشهای بنیادین کابینه یازدهم که حتی از چشم حامیانش نیز دور نمانده است، «ناکارآمدی» و «فقدان نتیجه بخشی مطلوب» بوده است.
نتیجه سهمخواهی چهرهها و جریانهای سیاسی مختلف بودن- تا حدی که برخی آن را «شرکت سهامی» میخواندند- حضور توأمان مدیران در بخش دولتی و خصوصی و توجه بیشتر به منافع اقتصادی شخصی، خویشاوندسالاری، تجملگرایی... امید میرفت پس از انتخابات ۱۳۹۶ و با ملاحظه واقعیتهای جامعه، این نقایص تا حدی برطرف شود که اکنون و با معرفی ترکیب کابینه این امید تقریباً بر باد رفت... سعید حجاریان در یادداشتی تحت عنوان «قدرت بهمثابه کالا» تعریضی آشکار به نقش پول در دستیابی به پست وزارت در کابینه داشته و مینویسد: «در گمانهزنیها و پروسه چینش کابینه دوازدهم نیز مشاهده کردیم که یکی از وزرا میان معاونان خود تقسیمکار کرد و به آنان مأموریت داد که با نمایندگان لابی کنند و رأی اعتماد آنها را بخرند».
روزنامه حکومتی وطن امروز متعلق به محافل لباس شخصی های نظام در مورد چشم انداز برجام و دفاع دولت روحانی از آن از واکنش اجتماعی ابراز نگرانی کرده و نوشته است« دولتی که فخرفروشیاش از گسترش آزادی بیان محدود به چند نقد کارشناسی توسط منتقدان سیاست خارجهاش بود، راه کارآمدی را این بار در «شکستن قلمها» و «بستن دهانها» جستوجو میکند تا بتواند تناقض دولت امنیتیای را که مدعی آزادی بیان است بهبود ببخشد. در این میان شاید آنچه بیش از همه تفکیک آینه از خشت خام دولت را تسهیل کند سخنان محتاطانه دولتمردان در باب نقضهای آشکار ولی به تعبیر خودشان «نهچندان فاحش» برجام است. دولتمردان از یکسو ناچار به اندک موضعگیریای در این باب شدهاند و از سوی دیگر بیم شکلگیری چنین مطالبهای از سمت جامعه را دارند».