بزرگداشت پنجاه و دومین سالگرد تاسیس سازمان مجاهدین مجاهدین خلق ایران در استرالیا

روز یکشنبه ۱۲ شهریورماه به دعوت انجمن آزادی و دموکراسی در ایران، مراسم گرامیداشت سالگرد تاسیس سازمان مجاهدین خلق، توسط جمعی از اعضای کمیته استرالیایی های حامی دموکراسی درایران و هم چنین هواداران مقاومت ایران برگزار گردید.

 آقای پیتر مورفی رئیس کمیته حامیان استرالیایی مقاومت، سخنران و رئیس کنفرانس بود.

آقای پیتر مورفی, ضمن تبریک و تهنیت به مناسبت فرا رسیدن پنجاه ودومین سالگرد تاسیس سازمان مجاهدین خلق ایران, به معرفی تاریخچه پر ازحماسه و افتخار مجاهدین خلق ایران و از فراز و نشیب هایی که سازمان مجاهدین طی این ۵۲ سال پشت سرگذاشته است, پرداخت و احترام خود را به ارزشهایی که بنیانگذاران در آن زمان برای تاسیس سازمان و برای خدمت به جامعه بشری بنیاد نهاده اند ادا نمود.
 آنگاه خانم مریدیس برگمن رییس سابق سنا و عضوارشد شورای شهر سیدنی سخنانی ایراد کرد و ایشان بطور خاص در مورد نقش زنان در جنبش مقاومت و مجاهدین صحبت نمودند.

خانم برگمن در قسمتی از سخنانش افزودند که در جلسات و مباحثاتی که با هموطنان استرالیائی دارم و با آنها در مورد نقش چشمگیر زنان در سازمان مجاهدین خلق ایران صحبت می کنیم برایشان بسیار هیجان انگیز است که متوجه وجود چنین جنبشی می شوند. وی همچنین گفت که سالیان است که از نزدیک با سازمان مجاهدین خلق آشناست و در طول این مدت که به فرانسه مسافرت کرده, متوجه رشد روزافزون سازمان مجاهدین بوده است. او همچنین اضافه کردند, که واقعا شگفت انگیز است که می بینیم که سازمان مجاهدین با این همه ابتلائات ناگواری که مواجه بوده, چگونه توانسته است که خود را با شرایط انطباق داده و مقاومت نماید.


سخنران بعدی خانم دکتر پتریشیا رندل, از وکلای حامی مقاومت و فعال حقوق بشربود.

وی مشخصا در مورد تجربه و دیدارش با اعضای سازمان مجاهدین خلق در آلبانی صحبت نمود. دکتر پتریشیا در قسمتی از سخنان خود گفت: این برای من باعث افتخار است که در اینجا هستم. من درباره اشرف مطالعه کرده بودم, ولی در ماه ژوئن امسال این شانس را داشتم که اعضای سازمان مجاهدین خلق ایران و شورای ملی مقاومت را در تیرانا ملاقات کنم که برایم بسیار هیجان آورو انگیزانده بود. تقریبا در حدود یکسال و هشت ماه است که بزرگترین گروه ازاعضای سازمان مجاهدین از لیبرتی به آلبانیا منتقل شده اند ولی در این مدت کوتاه و با کمترین حمایت توانسته اند که بطور چشمگیری هم با مردم آلبانی روابط بسیار مناسبی ایجاد کنند و همین اینکه در کار ساخت و ساز و برآوردن نیازهای خود استقلال خود را حفظ و تامین کنند.

وی در پایان سخنان خود گفت: من معتقدم که با وجود تمام سختی هایی که متحمل شده اند بسیار امیدوارم چون آنها مصمم هستند والبته من آرزو دارم که سال دیگر در ایران آزاد با هم این روز را جشن بگیریم.


سخنران بعدی این برنامه خانم باربارا جوباکی فیلمساز برجسته و فعال حقوق بشر استرالیایی و سازنده فیلم مستند سفر به اشرف درسال ۲۰۰۸ بود. وی در سخنان خود گفت: من سازمان مجاهدین خلق را از سالهای ۹۰ می شناسم, احساس من نسبت به مجاهدین, احساسی است که مقاومین در برابر فاشیسم هیتلری و یا مانند مقاومت مردم چک در برابر حکومت سرکوبگر کمونیستی است. وی ضمن برشمردن برخی از ویژگی های ایستادگی اشرفیان در ادامه گفت: رمز موفقیت مجاهدین در این ۵۲ سال این است  که پذیرفته اند که برای رسیدن به دمکراسی باید فشارها را تحمل کرد. بنابراین این بسیار باعث افتخار من است که امشب در میان  کسانی باشم که ۵۲ امین سالگرد تاسیس این سازمان پرافتخار را جنش می گیرند.


دکتر علی زاهدی با تبریک ۵۲ امین  سالگرد تاسیس سازمان و درود بر ارواح شهدا و بنیانگذاران سازمان شروع گفت: این سازمان ثمره ۵۲ سال فدا و صداقت و از خودگذشتگی است. همانطور که شما می دانید, این سازمان با تعداد اندکی از دانشجویان در ۵۲ سال قبل بنیان گذاشته شد و هم اکنون پس از نیم قرن به عنوان  ازموثرترین نیروهای سیاسی ایران به شماره می رود. این جنبش با فداکاری و از خودگذشتگی به اینجا رسیده است و از این پس نیز همچنین  ادامه دارد و اما امروز ما بعلاوه یاد ۵۲  نفر از اعضای ارشد سازمان را که درسال ۲۰۱۳ به شهادت رسیده اند, را نیز گرامی می داریم.

وی افزود:‌ امروز دیگر همه می دانند که این از خودگذشتگی در راه آزادی از سوی سازمان در مراحل مختلف ادامه داشته است. برای نمونه کشتار و قتل عام زندانیان مجاهدین از سال ۱۳۶۰ تا ۱۳۶۷ را پست یر گذاشته اند. وی همچنین خواهان رسیدگی به پرونده قتل عام زندانیان سیاسی در سال ۱۳۶۷ توسط سازمان ملل و کشورهای عضو آن ازجمله دولت استرالیا  گردیده و خواهان محاکمه مسببین این جنایت علیه بشریت شد.
دکتر زاهدی در پایان سخنان خود به اعتصاب غذای زندانیان سیاسی پرداخته و گفت: ما امروز هم اکنون که تعدادی از زندانیان سیاسی در ایران در اعتصاب غذا بسر می برند و ما از جوامع و نهادهای  حقوق بشری خواهان رسیدگی سریع به وضع این زندانیان شجاع هستیم و فشارهای رژیم  ضد بشری بر زندانیان را بشدت محکوم میکنیم.


 این برنامه با قرائت قطعنامه پایانی مراسم توسط آقای به پایان رسید.